Funktioner i Norton Security til iOS

Norton Security til iOS sælges ikke i alle lande. Når og hvis appen kan købes i dit land, vil du kunne hente den i App Store.

De vigtigste funktioner i Norton Security er:

Advarsler om operativsystem

Du bliver advaret, når operativsystemet på enheden ikke er opdateret.

Webbeskyttelse

Du bliver advaret mod skadelige websteder, før du går ind på dem.

Wi-fi-sikkerhed

Omfatter avanceret scanning med henblik på at identificere usikre og kompromitterede netværk, så du kan genoprette forbindelsen til sikre netværk.

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v127668296_nms_app_da_dk
Operativsystem iOS
Sidst ændret: 26/09/2018