Ofte stillede spørgsmål: Norton Security til iOS

Norton Security til iOS er en helt ny app med andre funktioner end Norton Mobile Security til iOS.

I følgende artikel finder du svar på ofte stillede spørgsmål om den nye app:

Hvad er forskellen på Norton Mobile Security til iOS og Norton Security til iOS?

• Norton Security til iOS er en helt ny app med andre funktioner end Norton Mobile Security til iOS.

I nedenstående tabel kan du se, hvordan de to Norton-apps er forskellige:

Norton-apps

Norton Security til iOS

Norton Mobile Security til iOS

Funktioner

• Wi-fi-sikkerhed

Scanner og identificerer usikre og angrebne netværk

• Webbeskyttelse

Hjælper dig med at undgå farlige websteder

• OS-advarsler

Du bliver advaret, når operativsystemet på enheden ikke er opdateret

• Tyverisikring (Anti-Theft)

Beskytter din enhed og dine oplysninger vha. fjernkommandoer, der kan bruges til at finde enheden, kontakte den, der har enheden, og udløse en lydalarm.

• Backup af kontakter

Sikker backup og gendannelse af kontakterne på din enhed

App-version

1.x.x

3.12.x

App-ikon

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v127665446_EndUserProfile_da_dk
Operativsystem iOS
Sidst ændret: 06/03/2019