Sådan løser du problemer med at opdatere Norton Mobile Security til iOS til den nyeste version

Der kan være problemer med at opdatere Norton Mobile Security til iOS, hvis din iPhone eller iPad har en ældre version af iOS. For at løse problemet skal du opdatere operativsystemet på enheden til den seneste version af iOS.

TRIN 1

Opdater iOS

1. Kontrollér, at computeren har forbindelse til internettet.

2. På din iOS-enhed skal du åbne Indstillinger > Generelt, og derefter trykke på Softwareopdatering.

3. Tryk på Download og installer

4. For at fortsætte skal du trykke på Installer.

5. Indtast din adgangskode, hvis du bliver bedt om det.

Du kan læse mere om opdatering af IOS til den nyeste version i denne Apple Support-artikel.

Hvis problemet ikke er løst, skal du gå til trin 2.

TRIN 2

Slå Webbeskyttelse fra

1. Åbn Norton Mobile Security til iOS.

2. Tryk på ikonet Webbeskyttelse nederst på skærmen.

3. Flyt skydeknappen ud for Webbeskyttelse til Fra.

TRIN 3

Opdatering af Norton

1. Åbn App Store på enheden.

2. Tryk på dit profilikon øverst på skærmen.

3. Ud for Norton Mobile Security skal du trykke på Opdater.

4. Vent et øjeblik, mens appen downloades.

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v127609112
Operativsystem Windows
Sidst ændret: 24/01/2020