Meddelelse: "Angrebet netværk: Netværket er angrebet af en ukendt tredjepart ..." i Norton Mobile Security

Hvis Norton Mobile Security gentagne gange viser en advarsel om kompromitteret wi-fi-netværk, som du mener er forkert, skal du opdatere Norton Mobile Security til den nyeste tilgængelige version fra Google Play Butik.

TRIN 1

Opdater Norton Mobile Security

1. Fra startsiden skal du starte Play Butik.

2. I øverste venstre hjørne skal du trykke på menuikonet og derefter trykke på Mine apps og spil.

3. På listen over apps skal du finde frem til Norton Security og Antivirus og derefter trykke på Opdater ved siden af.

Vent, til Norton Mobile Security har afsluttet opdateringen i Play Butik.

Hvis du allerede har den seneste version af Norton Mobile Security, vises Åbn.

TRIN 2

Kør scanning med Wi-fi-sikkerhed

1. Åbn Norton Mobile Security.

2. Skub gennem skærmbillederne, indtil skærmbilledet Online vises.

3. Tryk på Wi-fi-sikkerhed på skærmbilledet Online.

Vent, til kontrollen er gennemført i Wi-fi-sikkerhed.

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v126815646_EndUserProfile_da_dk
Operativsystem Android
Sidst ændret: 03/06/2019