Konfigurer app-sikkerhed og internetsikkerhedsfunktioner i Norton 360-appen på din Android-enhed

Du kan konfigurere funktionerne til app-sikkerhed og internetsikkerhed på din mobile enhed for at hjælpe med at beskytte din enhed mod apps, der indeholder risici og onlinetrusler. De nye funktioner omfatter:

• App Advisor til Google Play: Scanner og fortæller dig, om apps indeholder risici, før du installerer dem fra Google Play.

• Scanning i realtid: Scanner automatisk og beskytter din enhed bedre mod malware og risikable apps.

• Gendannelse af ransomware: Scanner apps for ransomware til skærmlås, der låser din enhed, indtil der foretages en betaling, og krypto-ransomware, der krypterer værdifuldt indhold for at holde din fil som gidsel.

• Safe Web: Registrerer og advarer dig mod skadelige websteder, før du går ind på dem.

• Safe Search: Norton Safe Search viser vurderingen fra Norton Secured for et websted i søgeresultaterne, så du kan identificere og filtrere mistænkelige sider fra dine søgeresultater.

Norton Safe Search giver ikke en sikkerhedsvurdering for betalte søgeresultater (sponsorerede links), og den filtrerer heller ikke potentielt usikre sponsorerede links fra søgeresultaterne.

Du kan også bruge beskyttelsesrapporten til at få vist en oversigt over de aktiviteter, som din Norton 360-app har udført i de seneste 30 dage for at beskytte din enhed mod:

• Ondsindede websteder

• Malware og potentielt skadelige apps

Konfiguration af funktionerne App-sikkerhed og Internetsikkerhed

1. Gå til startsiden, og start Norton 360-appen.

2. Tryk på Sikkerhed på hovedskærmen i Norton 360-appen, og tryk derefter på ikonet permission_setup i øverste højre hjørne.

3. På skærmen Konfiguration af tilladelser skal du trykke på Kom i gang.

4. Tryk på Slå til, og derefter på Installerede tjenester eller Norton 360 Service.

5. Ved siden af Brug Norton 360 Service skal du flytte skyderen for at slå den til og derefter trykke på Tillad eller Ok. Gå tilbage til Norton 360-appen.

6. På skærmbilledet Konfiguration af tilladelser skal du under Kør i baggrunden trykke på Tillad.

7. Tryk på Tillad i bekræftelsesvinduet.

8. På skærmen Konfiguration af tilladelser skal du trykke på Slå til.

9. Flyt skyderen for at aktivere tilladelsen, eller rul nedad, og tryk på Norton 360 Flyt skydeknappen ud for Tillad visning over andre apps for at aktivere denne indstilling. Gå tilbage til Norton 360-appen.

10. På skærmbilledet Konfiguration af tilladelser skal du under Adgang til placeringsoplysninger trykke på Tillad Tryk på Mens du bruger appen eller Tillad altid.

11. På skærmen Konfiguration af tilladelser skal du under Vis detaljer om wi-fi-netværk trykke på Slå til Ved siden af Brug placering skal du flytte skyderen for at slå den til.

Se appsikkerhedsrapporten

1. Gå til startsiden, og start Norton 360-appen.

2. Nederst på startsiden i Norton 360-appen skal du trykke og trække op Din beskyttelsesrapport.

3. Under Appsikkerhed kan du se antallet af sikre og potentielt skadelige apps, som Norton 360 har identificeret.

Konfiguration af Safe Search

1. Gå til startskærmen, og start appen Norton 360.

2. Hvis du ser indstillingen Sikkerhed på Norton 360-appens hovedskærm, og tryk derefter på Sikkerhed eller gå til trin 3.

3. Tryk på Internet Security.

4. Under Mere beskyttelse, skal du trykke påSkal konfigureres.

5. Tryk på Tilføj genvej på skærmen Tilføj en genvej, og tryk derefter på Tilføj automatisk. Der oprettes en genvej på enhedens startskærm.

6. Stryg til højre, og tryk på Tilføj søgelinje på skærmen Tilføj en søgelinje. Norton Safe Search-bjælken føjes til meddelelsesområdet, så du hurtigt kan få adgang til Safe Search.

7. Tryk på Afslut.

Se rapporten for Internetsikkerhed

1. Gå til startsiden, og start Norton 360-appen.

2. Nederst på startsiden i Norton 360-appen skal du trykke og trække op Din beskyttelsesrapport.

3. Under Internetsikkerhed kan du se antallet af sikre og ondsindede websteder, som Norton 360 har registreret.

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v137722459