Konfiguration af Ransomware Recovery i Norton Mobile Security

Ransomware er en type malware, som låser vigtige filer eller hele enheden, hvorefter du bliver afpresset et pengebeløb for at undgå, at dine data bliver misbrugt eller slettet. Dine data krypteres, og de kan ikke gendannes, medmindre du betaler løsesummen. Der er ingen garanti for, at du får adgang til dine data igen, når du har betalt løsesummen.

Funktionen Ransomware Recovery i Norton Mobile Security scanner din enhed og giver dig mulighed for at fjerne ransomware på den.

Funktionen Ransomware Recovery findes kun til Android-enheder. I Android 7.x og nyere versioner er funktionen Ransomware Recovery aktiveret som standard.

Aktivering af Ransomware Recovery

1. Åbn Norton Mobile Security-appen via startskærmen.

2. Tryk på menuikonet i øverste venstre hjørne, og tryk derefter på App-indstillinger.

3. Rul ned gennem indstillingerne til afsnittet Scanninger. Ved siden af Ransomware Recovery skal du trykke på KONFIGURER.

4. Tryk på Næste for at åbne indstillingerne for Enhedsadministration.

5. Tryk på AKTIVÉR for at aktivere Enhedsadministration for Norton Mobile Security.

6. Hvis du bliver bedt om at aktivere funktionen Ransomware Recovery på enheden, skal du flytte skydeknappen ved siden af Tillad visning over andre apps hen på Til.

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v126289637
Operativsystem Android
Sidst ændret: 18/07/2019