System Advisor i Norton Mobile Security viser en advarsel om KRACK-sårbarhed

System Advisor scanner enheden og advarer dig om kendte sårbarheder som f.eks. KRACK og eventuelle usikre certifikater. Funktionen kontrollerer også, om enheden er "rootet". System Advisor fortæller dig, hvordan du skal forholde dig til disse risici, hvis de bliver opdaget.

Key Reinstallation Attacks (KRACK) gør det muligt for angribere at få adgang til vigtige oplysninger som kreditkortnumre, adgangskoder og mail, der sendes via wi-fi-netværk. De gør det også muligt for angribere at inficere dine enheder med malware eller ransomware. Du kan få flere oplysninger om KRACK-sårbarheden, hvis du læser Hvad kan du gøre ved den sårbarhed, der truer wi-fi-netværk med WPA2.

Du kan rette op på KRACK-sårbarheden ved at installere alle udgivne firmware- og softwareopdateringer på alle dine wi-fi-enheder. Du kan få flere oplysninger, hvis du kontakter producenten af enheden.

Vi anbefaler også, at du bruger en VPN-tjeneste til at beskytte din enhed, når du har forbindelse til et ubeskyttet wi-fi-netværk. Flere oplysninger om Norton WiFi Privacy - en VPN-løsning fra Norton.

Hvis du ikke vil have besked om denne sårbarhed igen, skal du trykke på Ignorer i System Advisor -vinduet med KRACK-advarslen for at føje den til listen Ignorer.

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v125547031_EndUserProfile_da_dk
Operativsystem Android
Sidst ændret: 02/01/2018