Visning af advarsler om wi-fi-sikkerheden i Norton Mobile Security, og hvordan man skal forholde sig til dem

Jeg har en Android-enhed

Funktionen Wi-fi-sikkerhed i Norton Mobile Security scanner det trådløse netværk, som enheden er forbundet til, og udfører følgende sikkerhedskontroller:
  • SSL-stripping

• SSL-dekryptering

• ARP-spoofing

• Adgangskodebeskyttelse

• Krypteringsstyrke

• DNS-spoofing

• Registrering af mistænkelig hardware

• Evil Twin-registrering

Du får anbefalede løsningsforslag til de problemer, der bliver registreret, afhængigt af resultaterne af sikkerhedskontrollen.
Wi-fi-sikkerhed udfører automatisk en sikkerhedskontrol, hver gang enheden opretter forbindelse til et wi-fi-netværk. Du kan også starte den manuelt.

Kontrol af wi-fi-netværkets sikkerhed

1. Start Norton Mobile Security via startskærmen.

2. Tryk på online -ikonet nederst i hovedvinduet.
  3. Tryk på Wi-fi-sikkerhed på skærmbilledet Online.

Vent, til kontrollen er gennemført i Wi-fi-sikkerhed.

4. Hvis funktionen Wi-fi-sikkerhed registrerer nogen sikkerhedsrisici på det trådløse netværk, skal du læse anvisningerne på skærmen, så du kan rette fejlene.

Jeg har en iOS-enhed

Funktionen Wi-fi-sikkerhed scanner det trådløse netværk, som din enhed har forbindelse til, og holder øje med følgende:
  • SSL-stripping

• SSL MiTM

• Indholdsmanipulering

• Mistænkelig netværkshardware

• Omdømme af hotspots

Wi-fi-sikkerhed udfører automatisk en sikkerhedskontrol, hver gang du opretter forbindelse til et wi-fi-netværk, og kommer med forslag til løsning af de problemer, den opdager.

Hvis du har et Norton 360-abonnement, der inkluderer Norton Secure VPN, aktiverer Norton Mobile Security automatisk VPN-konfigurationen og advarer dig, hvis du er tilsluttet et kompromitteret netværk. For at modtage advarsler skal du først konfigurere Secure VPN på din enhed. Der er flere oplysninger i Konfigurer VPN i Norton Mobile Security til iOS

Visning af advarsler om wi-fi-sikkerheden og hvordan man skal forholde sig til dem

1. Åbn appen Norton Mobile Security på startskærmen.

2. Tryk på Wi-fi-sikkerhed, og vent på, at kontrollen i Wi-fi-sikkerhed er gennemført.

3. Hvis Wi-fi-sikkerhed identificerer nogen sikkerhedsrisici ved det trådløse netværk, aktiverer Norton Mobile Security automatisk VPN-konfigurationen, hvis du allerede har aktiveret VPN på din enhed. Hvis du ikke har konfigureret eller deaktiveret indstillingen Automatisk VPN på din enhed, underretter Norton dig med en advarsel. Gør et af følgende i advarslen:

• Tryk på Slå automatisk tilslutning til VPN til for automatisk at aktivere VPN-konfigurationen for den kompromitterede netværksforbindelse.

• Tryk på Forlad netværk, og læs anbefalingerne på skærmen og trinene til løsning af det.

Advarslen vises kun, hvis du har en Norton 360-løsning, der inkluderer Norton Secure VPN.

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v125405421
Operativsystem Android, iOS
Sidst ændret: 02/11/2021