Fejlmeddelelsen "Norton 360 bliver ved med at stoppe" på Android-enheder

Problemet kan løses ved at opdatere Android System WebView og Google Chrome til den nyeste version.

TRIN 1

Opdatering af Android System WebView og Google Chrome

1. Åbn Google Play Storeappen på din mobil.

2. Klik på dit profilikon øverst til højre på skærmen, og tryk derefter på Administrer apps og enhed.
  3. Under fanen Oversigt skal du trykke på Opdateringer tilgængelig.

4. Gør følgende:

• Rul ned til appen Android System WebView, og tryk på Opdater ud for Android System WebView.

• Rul ned til appen Google Chrome, og tryk på Opdater ud for Google Chrome.

Hvis problemet ikke er løst, skal du afinstallere Norton 360-appen og installere den igen.

TRIN 2

Afinstallation af Norton 360-appen

1. Tryk på ikonet for Norton 360-appen på startskærmen og hold det nede, og flyt det derefter til Afinstaller øverst på skærmen.

2. Tryk på Ok i bekræftelsesadvarslen for at fjerne Norton 360-appen fra din enhed.

TRIN 3

Installation af Norton 360-appen

1. Start din Google Play Store-app på din Android-enhed, og søg efter Norton 360-appen.

2. Norton 360-app-skærmen, skal du trykke påInstaller.

3. Tryk på Åbn, når installationen er færdig.

4. Læs og accepter licens- og serviceaftalen, anerkend vores generelle fortrolighedserklæring, og tryk derefter på Log ind.

5. Indtast mailadressen og adgangskoden til din Norton-konto, og tryk derefter på Log på.

Hvis du oplever problemer med installationen af Norton 360-appen på din mobilenhed, skal du kontrollere, at den nyeste version af appen Google Play og alle de nyeste systemopdateringer er installeret på enheden.

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v125107093