Norton 360-appen er ikke tilgængelig i Google Play Butik, eller Google Play Butik er utilgængelig

Hvis du ikke kan finde Norton 360-appen i Google Play Store, eller hvis Play Store ikke er installeret på din Android-enhed, kan du downloade Norton 360-appen direkte ved hjælp af den alternative metode.

TRIN 1

Midlertidig tilladelse til installation fra ukendte kilder

1. Gå til Indstillinger på Startskærmen, og gå til indstillinger for Sikkerhed.

2. Søg efter indstillinger for Ukendte kilder, og tryk på funktionen for at aktivere den.

3. Tryk på OK for at bekræfte.

TRIN 2

Download og installer Norton 360

1. Download appen Norton 360 på enheden.

2. Når filen er downloadet, skal du trykke på den på meddelelseslinjen.

3. Følg anvisningerne på skærmen for at fuldføre installationen.

Når du er færdig med at installere Norton 360, skal du følge trin 1 og deaktivere muligheden for installation fra ukendte kilder.

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v116457497
Operativsystem Android
Sidst ændret: 21/12/2020