Få mere at vide om dit automatisk fornyende abonnement

Vores automatisk fornyende abonnement er en nem måde at hjælpe dine enheder og personlige oplysninger med at forblive beskyttet mod cybertrusler. Du bliver automatisk faktureret hver måned eller år afhængigt af dit valg, så din beskyttelse er opdateret og aktiv uden at skulle bekymre dig om at forny den.

Når du har tilmeldt dig, vil den faktureringsmetode, du har gemt på din konto, blive opkrævet for at forny dit abonnement til den derefter gældende fornyelsesabonnementspris, indtil du opsiger. Vi sender dig en mail med prisen, perioden og yderligere detaljer, inden vi opkræver dig noget, så du ved, at der er en opkrævning på vej.

Hvis du vil have refusion for dit abonnementsgebyr, skal du kontakte Members Services & Support. Du skal være opmærksom på, at du ikke længere nyder godt af den ro i sindet, der følger med abonnementet, hvis du annullerer og får en refundering.

Hvad gør jeg, hvis jeg har fået en opkrævning og ikke har installeret beskyttelse?

Hvis du vil bruge den Norton-beskyttelse, som du for nylig blev opkrævet for, skal du logge ind på din konto og downloade din Norton-enheds sikkerhedsprodukt. For detaljerede trin, læs Download og installer din Norton-enheds sikkerhedsprodukt.

Hvornår abonnerede jeg på et automatisk fornyende abonnement?

Dit abonnement bliver automatisk fornyet, når:
  • Du køber et automatisk fornyende abonnement fra vores Norton online butik.

• Du aktiverer et automatisk fornyende abonnement købt fra en detailbutik eller et Norton-tilknyttet tredjepartswebsted.

Hvordan ved jeg, om mit abonnement fornyes automatisk?

Du kan finde fornyelsesstatus for dit abonnement på din konto. Log ind på din -konto, og besøg fanen Mine abonnementer. Du kan se status for dit abonnementsfornyelse ved siden af hver aktiv beskyttelse, der er på din konto.
Hvis dit kreditkort viser en lignende debitering, blev du debiteret for det automatisk fornyede abonnement.

Hvordan opdaterer jeg oplysningerne om min betalingsmetode?

Du kan opdatere betalingsoplysningerne fra din konto.
I din -kontoskal du klikke på dit navn i øverste højre hjørne og klikke på Administrer mine abonnementer. Klik på redigeringsikonet på fanen Faktureringsoplysninger for at foretage opdateringer, og klik på Gem.
Du får også en e-mail med bekræftelse af ændringerne.

Hvordan skifter jeg til et abonnement, som automatisk fornys

Du kan aktivere automatisk fornyelse af abonnement fra din konto. I din -konto skal du klikke på dit navn i øverste højre hjørne og klikke på Administrer mine abonnementer. Ud for den aktive beskyttelse skal du klikke på Aktivér fornyelse af abonnement.

Hvordan annullerer jeg mit automatisk fornyende abonnement?

For at annullere skal du logge på din -konto og besøge fanen Mine abonnementer, ellers vil vi med glæde chatte om det.
Efter annullering fornyes dit abonnement ikke automatisk, og din beskyttelse udløber den sidste dag af din nuværende betalte periode.
Hvis du er blevet fornyet, kan du være berettiget til refusion af dit årlige fornyelsesgebyr, hvis du anmoder om det inden for 60 dage efter din fornyelsesfaktureringsdato. Se vores Refunderingspolitik for vilkår og betingelser.
Bemærkning for kunder med Norton 360 med LifeLock eller ældre versioner og enkeltstående versioner af LifeLock*:
Hvis du ikke fornyer dit abonnement, vil du, så snart du har annulleret det, ikke længere kunne gendanne eller få beskyttelse i henhold til LifeLocks Million Dollar Protection Package, fordi du ikke abonnerer på LifeLock. LifeLocks Million Dollar Protection Package††† giver refusion for stjålne midler og dækning for personlige udgifter op til den grænse, der gælder for dit abonnement.
Vores Million Dollar Protection Package dækker også udgifter til eventuelle advokater og eksperter, op til $1 million til at hjælpe med at løse din sag. Hjælpen ydes i henhold til Master Policy udstedt af United Specialty Insurance Company (State National Insurance Company, Inc. for medlemmer i staten NY). Vilkår, betingelser og undtagelser i politikken kan ses på NortonLifeLock.com/legal.
Hvis du får stjålet din identitet efter annulleringen, vil du ikke kunne udnytte førnævnte fordele. Og eventuelt igangværende arbejde med at få din identitet tilbage, som LifeLock er involveret i, vil ophøre. Desuden vil du ikke længere modtage advarsler, som ville kunne advare dig om et potentielt forsøg på at stjæle din identitet. Endelig, hvis du vælger at tilmelde dig Norton-tjenester i fremtiden, skal du ved genindskrivning indtaste alle dine oplysninger til overvågning og give nye samtykker.
* LifeLock-beskyttelse mod identitetstyveri er ikke tilgængelig i alle lande
††† Godtgørelse og tilbagebetaling af udgifter, hver med en grænse på op til 1 million $ for LifeLock med Norton Benefit Essential, LifeLock med Norton Benefit Premier, Benefit Elite, Ultimate Plus, op til 100.000 $ for Advantage, Senior og Ultimate, og op til 25.000 $ for Standard, Basic, Select, Select til Norton 360, Command Center, Minor, Junior og Benefit Junior. Og op til 1 million $ til dækning af eventuelle udgifter til advokater og eksperter for alle abonnementer. Fordelene under Master Policy udstedes og dækkes af United Specialty Insurance Company (State National Insurance Company, Inc. i delstaten New York). Vilkår, betingelser og undtagelser i politikken på: NortonLifeLock.com/legal.

Hvordan opkræves prisen for fornyelse af abonnementet?

Når du er tilmeldt, debiteres den faktureringsmetode, som du har angivet på din konto, for at forny dit abonnement til den gældende pris for et fornyelsesabonnement, indtil du annullerer.
Hvis dit abonnement fornys en gang om året, sender vi dig en mail (30-45 dage inden abonnementet udløber) med pris, vilkår og lignende oplysninger, før vi trækker beløbet, så du ved, at det sker.

Hvordan finder jeg kvitteringen for mit gebyr for fornyelse af abonnement automatisk?

Du kan finde kvitteringen for dit automatisk fornyende abonnementsgebyr på din konto. I din -konto skal du klikke på dit navn i øverste højre hjørne og klikke på Administrer mine abonnementer. På fanen Ordrehistorik skal du klikke på Ordrenummer for at se eller udskrive fakturaen.

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: kb20080417115558EN
Operativsystem windows,mac,android,ios
Sidst ændret: 06/11/2021