Gendan de manglende Norton-udvidelser for din browser på en Mac-computer

Hvis du for nylig har opdateret til eller geninstalleret den seneste version af Norton og ikke kan finde Norton-udvidelsen i din browser, skal du manuelt installere Norton-udvidelsen i din browser.

Inden du installerer Norton-udvidelserne i din webbrowser, skal du sørge for, at du har den nyeste version af Norton, og også den seneste version af din browser installeret.

Aktivering af Norton-udvidelser i din browser

1. Åbn dit Norton-sikkerhedsprodukt til digitale enheder.

Hvis vinduet Mit Norton vises ved siden af Enhedssikkerhed, skal du klikke på Åbn.

2. I hovedvinduet i Norton-programmet skal du klikke på Indstillinger eller Avanceret og klikke på Safe Search.

3. Klik på pil-ikonet ved siden af browsernavnet for at åbne siden med Norton-udvidelser i browseren.

Hvis du har Safari 12.0 eller nyere på macOS 10.14.4 eller nyere, bliver du videresendt til siden Norton Safe Web eller Norton Safe Web Plus i App Store. Download Norton-appudvidelsen fra App Store, og klik på Åbn.

4. Følg anvisningerne på skærmen for at installere Norton-udvidelserne.

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v91461478