Gendan de manglende Norton-udvidelser for din browser på en Mac-computer

Hvis du for nylig har opdateret til eller geninstalleret den seneste version af Norton og ikke kan finde Norton-udvidelsen i din browser, skal du manuelt installere Norton-udvidelsen i din browser.

Afhængigt af hvilken version af Mac OS du bruger, skal du vælge et af følgende:

Når du logger på Google Chrome og aktiverer synkroniseringsindstillinger for udvidelser, synkroniseres alle tilgængelige udvidelser på din konto på tværs af alle dine enheder og platforme, der har Google Chrome installeret. Hvis du har en anden Mac-enhed, der har Mac OS X 10.10.x eller nyere med den nyeste version af Norton-udvidelsen til Google Chrome, synkroniseres Norton-udvidelserne med andre Mac-enheder og fjerner automatisk ældre Norton-udvidelser på Mac OS 10.9.x eller tidligere.

Hvis du ikke ønsker, at ældre Norton-udvidelser på Mac OS X 10.9.x eller tidligere skal fjernes, skal du slå synkronisering af udvidelser fra i Google Chrome.

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v91461478
Operativsystem Windows
Sidst ændret: 09/06/2020