Gendannelse af manglende Norton-udvidelser til din browser på Mac

Hvis du for nylig har opdateret eller geninstalleret den nyeste version af Norton og ikke kan finde Norton-udvidelsen i browseren, skal du manuelt installere Norton-udvidelsen i browseren.

Afhængigt af hvilken version af Mac OS du bruger, skal du vælge en af følgende:

Når du logger på Google Chrome og aktiverer muligheden for synkronisering af udvidelser, synkroniseres alle de udvidelser, der er til rådighed på din konto, på tværs af alle dine enheder og platforme, hvor Google Chrome er installeret. Hvis du har endnu en Mac-enhed med Mac OS X 10.10.x eller nyere, hvor den nyeste version af Norton-udvidelsen til Google Chrome er installeret, synkroniserer den Norton-udvidelserne med andre Mac-enheder og fjerner automatisk ældre Norton-udvidelser i Mac OS 10.9.x og ældre versioner.

Du kan forhindre, at ældre Norton-udvidelser automatisk fjernes i Mac OS X 10.9.x og ældre versioner, ved at deaktivere synkronisering af udvidelser i Google Chrome.

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v91461478
Operativsystem Windows
Sidst ændret: 19/11/2019