Systemkrav til Norton Internet Security 5 til Mac

Klik på Apple -ikonet øverst til venstre på dit skrivebord, hvis du vil se, hvilken version af Mac OS X der ligger på din computer, og klik på Om denne Mac. Din version af Mac OS X, hukommelse (RAM) og processorhastigheden vises.

Systemkrav

• Operativsystemer :

• Mac OS X 10.7.5 eller nyere

Hvis du ønsker at installere en Norton produktversion 8.x eller nyere, skal du have Mac OS X 10.10.x eller nyere.

• Hardware :

• Mac-computer med Intel® Core 2 Duo-processor

• 2 GB ram (kræves til Mac OS X 10.7.5)

• 1,5 GB ledig plads på harddisken

• Der kræves internetforbindelse til LiveUpdate

• Understøttede browsere :

• Safari®1, 2

• Mozilla® Firefox®1, 2

1 Understøtter aktuelle og de mest nylige af de tidligere versioner.

2 Efterhånden som det stilles til rådighed af Symantec i din abonnementsperiode.

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v64002957
Operativsystem Mac OS X
Sidst ændret: 21/06/2019