Vedligeholdelsestilstand til Mac OS X 10.10.x og 10.11.x for Norton-enhedens sikkerhed

Vi har flyttet Mac 10.10.x (Yosemite) og Mac 10.11.x (El Capitan) versionerne af vores sikkerhedssoftware til vedligeholdelsestilstand Denne artikel indeholder oplysninger om, hvilken betydning det kan få for dig.

Hvorfor er MAC 10.10.x og 10.11.x flyttet til vedligeholdelsestilstand?

• Apple stoppede med at understøtte Mac OSX 10.10.x og 10.11.x fra henholdsvis august 2017 og december 2018.

• Ikke-understøttede versioner af Mac OSX modtager ikke længere softwareopdateringer fra Apple, som forbedrer Mac OSX stabilitet og sikkerhed.

• Det bliver stadig vanskeligere for softwareudviklere som os at tilbyde forbedrede funktioner til operativsystemer, der ikke understøttes.

Hvilke tjenester fortsætter i vedligeholdelsestilstand?

• Dit Norton-sikkerhedsprogram vil fortsat modtage de nyeste malware-definitioner via LiveUpdate sammen med opdateringer af sårbarheder og kompatibilitetsrettelser.

• Du kan fortsat nyde godt af vores Virus Protection Promise*, hvis det er relevant.

Hvilke tjenester ophører eller ændres i vedligeholdelsestilstand?

Norton-sikkerhedsprogrammet modtager ikke længere de nye produktopdateringer, som kunder med understøttede versioner af Mac OSX (Mac OSX 10.12.x og nyere) modtager.

Kontakt Kundeservice og support for at få hjælp til at løse problemet.

*Virus Protection Promise: For at være kvalificeret skal du have et kvalificerende abonnement, der automatisk fornys. Hvis en Norton-ekspert ikke kan fjerne virussen fra din enhed, er du berettiget til tilbagebetaling af den fulde pris, du har betalt for det kvalificerende abonnement i den indeværende periode. Hvis du har en softwarepakke (et kvalificerende abonnement fra Norton købt sammen med enten et andet tilbud fra Norton eller et tredjepartstilbud), vil tilbagebetalingen være begrænset til producentens vejledende udsalgspris for det kvalificerende abonnement i den indeværende abonnementsperiode, og den vil ikke kunne overstige den samlede pris, du har betalt for pakken. Tilbagebetalingen beregnes eksklusive rabatter eller modtagne tilbagebetalinger, forsendelsesgebyrer og afgifter, undtagen i visse stater og lande, hvor fragt, forsendelsesgebyr og afgifter kan refunderes. Der ydes ingen refundering pga. skader, der er opstået som følge af virus. Der er flere oplysninger på Norton.com/virus-protection-promise.

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v20220216122109531
Operativsystem Mac