Tilføj Norton-browserudvidelser for at surfe og shoppe mere sikkert på Mac

Du bliver bedt om at tilføje browserudvidelserne, første gang du åbner webbrowseren, efter at du har installeret Norton. Norton indeholder en funktion til browserfokus, så advarslen om browserudvidelser kun vises, når browseren er i fokus. Aktivér udvidelserne Norton Safe Web, Norton Safe Search, Startsiden til Norton og Norton Password Manager for at være bedst muligt sikret online.

Hvis du har Mac OS X 10.10.x eller nyere, kan de enestående browserudvidelser også få, selvom du har afinstalleret Norton-programmet. Hvis du afinstallerer Norton-programmet i Mac OS X 10.9 eller ældre versioner, fjernes alle browserudvidelserne i Safari og Firefox, men ikke de udvidelser, der er installeret i Chrome-browseren.

Norton Safe Web, Norton Home Page, Norton Safe Search, og Norton Password Manager selvstændige udvidelser understøttes ikke på Mac OS X 10.9 eller tidligere, det samme gælder ældre udgaver af webbrowserne. For at kunne installere de nyeste Norton-browserudvidelser, skal du opgraderer Mac-computerens operativsystem og dine webbrowsere til den nyeste version.

Sådan tilføjer du Norton-browserudvidelser i Mac OS X 10.10 og nyere versioner

Safari 12 og nyere versioner på macOS 10.14.4 (Mojave) og nyere

• Advarslen Norton Safe Web eller Norton Safe Web Plus vises, når du starter Safari første gang efter at have installeret Norton.

• Udfør en af følgende handlinger i advarslen:

• Klik på Download for at installere Norton Safe Web-udvidelserne.

• Klik på Påmind mig senere, hvis du vil installere Norton Safe Web-browserudvidelserne senere.

• Nej tak : Denne mulighed vises kun, hvis du har valgt Påmind mig senere tre gange. Advarslen om browserudvidelser vises igen, men med muligheden Nej tak i stedet for Påmind mig senere. Klik på Nej tak, hvis du ikke vil have advarslen de næste to uger.

Efter 2 uger får du en advarsel af typen Ret nu, hvis din standardbrowser er Safari. Klik på Ret nu for at installere Norton Safe Web-udvidelserne. Hvis du ignorerer advarslen Ret nu, vil du få den igen efter 6 måneder, når du åbner Safari-browseren.

Du kan få mere at vide i Norton Safe Web Plus-appudvidelsen til Safari.

Mozilla Firefox

• Første gang Firefox-browseren kommer i fokus, efter at du har installeret Norton, åbner siden Firefox Browserbeskyttelse automatisk i en ny fane. Her får du mulighed for at installere udvidelserne Norton Safe Search, Norton Home Page, Norton Safe Web, og Norton Password Manager.

Den separate udvidelse Norton Safe Search understøttes kun i den nyeste version af Firefox.

• Du kan bruge muligheden Aktivér og følge anvisningerne på skærmen for at aktivere browserudvidelserne. Du kan også bruge muligheden Aktivér alle Norton-udvidelser, hvis du vil installere alle browserudvidelserne.

• Hvis du ikke har installeret andre udvidelser end Norton Password Manager, viser Firefox en advarsel om browserudvidelser, når du starter Firefox efter en uge. Udfør en af følgende handlinger i advarslen:

• Klik på Tilføj. Siden Browserbeskyttelse i Firefox åbnes automatisk i en ny fane. Du kan bruge muligheden Aktivér og følge anvisningerne på skærmen for at aktivere udvidelserne.

• Klik på Påmind mig senere, hvis du vil installere Norton-browserudvidelserne senere.

• Nej tak : Denne mulighed vises kun, hvis du har valgt Påmind mig senere tre gange. Advarslen om browserudvidelser vises igen, men med muligheden Nej tak i stedet for Påmind mig senere. Klik på Nej tak, hvis du ikke vil have advarslen de næste to uger.

Efter to uger vises meddelelsen Ret nu, hvis du bruger Firefox som standardbrowser og ikke har installeret udvidelsen Norton Safe Web. Klik på Ret nu for at installere browserudvidelserne. Hvis du ignorerer meddelelsen Ret nu, vises advarslen om udvidelser i Firefox igen efter seks måneder, når du åbner Firefox.

Google Chrome

• Første gang du åbner Chrome-browseren efter at du har installeret Norton, åbnes siden Chrome Browserbeskyttelse automatisk. Her får du mulighed for at installere udvidelserne Norton Privacy Builder, Norton Safe Search, Norton-Norton-startsiden, Norton Safe Web og Norton Password Manager.

Norton Privacy builder er kun tilgængelig i USA.

• Du kan bruge muligheden Klik for at tilføje og følge anvisningerne på skærmen for at aktivere browserudvidelserne. Du kan også bruge muligheden Tilføj alle Norton-udvidelser, hvis du vil installere alle browserudvidelserne.

• Hvis du ikke har installeret andre udvidelser end Norton Password Manager, viser Chrome en advarsel om browserudvidelser, når du starter Chrome efter en uge. Udfør en af følgende handlinger i advarslen:

• Klik på Tilføj for at åbne siden Browserbeskyttelse i Chrome automatisk. Du kan bruge muligheden Klik for at tilføje og følge anvisningerne på skærmen for at aktivere udvidelserne.

• Klik på Påmind mig senere, hvis du vil installere Norton-browserudvidelserne senere.

• Nej tak : Denne mulighed vises kun, hvis du har valgt Påmind mig senere tre gange. Advarslen om browserudvidelser vises igen, men med muligheden Nej tak i stedet for Påmind mig senere. Klik på Nej tak, hvis du ikke vil have advarslen de næste to uger.

Efter to uger vises meddelelsen Ret nu, hvis du bruger Chrome som standardbrowser og ikke har installeret udvidelsen Norton Safe Web. Klik på Ret nu for at installere browserudvidelserne. Hvis du ignorerer meddelelsen Ret nu, vises advarslen om udvidelser i Chrome igen efter seks måneder, når du åbner Chrome.

Sådan tilføjer du Norton-browserudvidelser i Mac OS X 10.9 og ældre versioner

Safari

• Første gang du åbner Safari-browseren, efter at du har installeret Norton, viser Norton-programmet advarslen om browserudvidelser i Safari, og du får mulighed for at installere udvidelsen, der indeholder browserspecifikke funktioner som Norton Safe Search, Norton-startside og Norton Safe Web.

• Gør ét af følgende:

• Klik på Tilføj for at installere Norton-browserudvidelsen. Siden Browserbeskyttelse i Safari åbnes automatisk i en ny fane. Du kan bruge muligheden Aktivér nu og følge anvisningerne på skærmen for at aktivere udvidelsen.

• Klik på Påmind mig senere, hvis du vil installere Norton-browserudvidelsen senere.

• Nej tak : Denne mulighed vises kun, hvis du har valgt Påmind mig senere tre gange. Advarslen om browserudvidelser vises igen, men med muligheden Nej tak i stedet for Påmind mig senere. Klik på Nej tak, hvis du ikke vil have advarslen de næste to uger.

Efter to uger vises meddelelsen Ret nu, hvis du bruger Safari som standardbrowser og ikke har installeret udvidelsen Norton Safe Web. Klik på Ret nu for at installere browserudvidelserne. Hvis du ignorerer meddelelsen Ret nu, vises advarslen om udvidelser i Safari igen efter seks måneder, når du åbner Safari.

Mozilla Firefox

• Første gang du åbner Firefox-browseren, efter at du har installeret Norton, viser Norton-programmet advarslen om browserudvidelser i Firefox, og du får mulighed for at installere udvidelsen, der indeholder browserspecifikke funktioner som Norton Safe Search, Norton-startside og Norton Safe Web.

• Gør ét af følgende:

• Klik på Tilføj. Pop op-vinduet med udvidelser åbnes i en ny fane i Firefox. Klik på Tilføj. Siden Browserbeskyttelse i Firefox åbnes automatisk i en ny fane. Du kan bruge muligheden Aktivér nu og følge anvisningerne på skærmen for at aktivere udvidelsen.

• Klik på Påmind mig senere, hvis du vil installere Norton-browserudvidelsen senere.

• Nej tak : Denne mulighed vises kun, hvis du har valgt Påmind mig senere tre gange. Advarslen om browserudvidelser vises igen, men med muligheden Nej tak i stedet for Påmind mig senere. Klik på Nej tak, hvis du ikke vil have advarslen de næste to uger.

Efter to uger vises meddelelsen Ret nu, hvis du bruger Safari som standardbrowser og ikke har installeret udvidelsen Norton Safe Web. Klik på Ret nu for at installere browserudvidelserne. Hvis du ignorerer meddelelsen Ret nu, vises advarslen om udvidelser i Safari igen efter seks måneder, når du åbner Safari.

Google Chrome

• Første gang du åbner Chrome-browseren efter at du har installeret Norton, åbnes siden Chrome Browserbeskyttelse automatisk. Her får du mulighed for at installere udvidelserne Norton Privacy Builder, Norton Safe Search, Norton-startsiden og Norton Safe Web.

Norton Privacy builder er kun tilgængelig i USA.

• Du kan bruge muligheden Klik for at tilføje og følge anvisningerne på skærmen for at aktivere browserudvidelserne. Du kan også bruge muligheden Tilføj alle Norton-udvidelser, hvis du vil installere alle browserudvidelserne.

• Hvis du ikke har installeret nogen af udvidelserne, vises der en advarsel om udvidelser i Chrome, når du starter Chrome efter en uge. Udfør en af følgende handlinger i advarslen:

• Klik på Tilføj for at åbne siden Browserbeskyttelse i Chrome automatisk. Du kan bruge muligheden Klik for at tilføje og følge anvisningerne på skærmen for at aktivere udvidelserne.

• Klik på Påmind mig senere, hvis du vil installere Norton-browserudvidelserne senere.

• Nej tak : Denne mulighed vises kun, hvis du har valgt Påmind mig senere tre gange. Advarslen om browserudvidelser vises igen, men med muligheden Nej tak i stedet for Påmind mig senere. Klik på Nej tak, hvis du ikke vil have advarslen de næste to uger.

Efter to uger vises meddelelsen Ret nu, hvis du bruger Chrome som standardbrowser og ikke har installeret udvidelsen Norton Safe Web. Klik på Ret nu for at installere browserudvidelserne. Hvis du ignorerer meddelelsen Ret nu, vises advarslen om udvidelser i Chrome igen efter seks måneder, når du åbner Chrome.

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v124215409
Operativsystem mac_os_x