Meddelelsen "Usikkert wi-fi-netværk registreret"

Dit Norton-enheds sikkerhedsprodukt har nu en ny funktion til at informere dig om, at dit WiFi-netværk er sikret. Hver eneste gang enheden opretter forbindelse til et Wi-Fi-netværk, kontrollerer Norton-programmet automatisk, hvilket krypteringsniveau der anvendes på Wi-Fi-netværket, og der vises en advarsel, hvis det er usikkert.

På de fleste offentlige Wi-Fi-netværk anvendes den ubeskyttede WEP-funktion til åben godkendelse. Der er mange sikkerhedsmangler ved denne type kryptering, så dine personlige oplysninger - f.eks. din netværkstrafik - kan ses af andre. Dit hjemmenetværk kan også blive vist som ubeskyttet, hvis du har indstillet krypteringen til WEP.

Af sikkerhedshensyn anbefaler vi, at du vælger WPA2 som krypteringstype til dit netværk. Det er den sikreste krypteringstype, der findes.. I hjælpen og brugervejledningen til routeren kan du få flere oplysninger om, hvordan du ændrer krypteringstypen. Du kan også henvende dig til producenten.

Vi anbefaler, at du prøver Norton Secure VPN, hvis du ofte bruger offentlige wi-fi-hotspots eller åbne trådløse netværk. Norton Secure VPN er et såkaldt VPN - et virtuelt privat netværk - der beskytter de data, du sender og modtager, når du bruger offentlige wi-fi-netværk. Nu kan du oprette forbindelse sikkert og privat med din pc, Mac-computer og mobilenhed hvor som helst. Læs mere om Norton Secure VPN.

Klik på Påmind mig ikke i advarselsvinduet, hvis du ikke vil se advarslen om det usikre Wi-Fi-netværk igen.

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v119368797
Operativsystem windows, mac, android, ios