Meddelelsen: "Installation mislykkedes: der blev registreret inkompatibel sikkerhedssoftware på computeren. Afinstaller ..."

Du kan løse problemet ved at afinstallere eventuel sikkerhedssoftware fra tredjeparter på din Mac-computer.

Afinstallation af sikkerhedssoftware fra tredjeparter

1. Klik på Finder-ikonet i Dock for at åbne Finder.
  2. Klik på > Programmer på menulinjen.

3. Brug en af følgende fremgangsmåder:

• Hvis en app ikke er placeret i en mappe eller ikke har et afinstallationsprogram, skal du trække appen fra mappen Programmer til papirkurven og derefter vælge Finder > Tøm papirkurv.

• Hvis appen er placeret i en mappe, skal du åbne mappen og se efter et afinstallationsprogram. Hvis der findes en fil med navnet Uninstall App eller App Uninstaller, skal du dobbeltklikke på den.

Følg anvisningerne på skærmen for at afinstallere appen.

4. Når afinstallationen er færdig, skal du genstarte Mac-computeren og installere Norton-produktet.

Du kan læse mere om, hvordan du fjerner sikkerhedssoftware fra tredjeparter fra en Mac-computer, på følgende links:

Hvis du har brug for mere hjælp til at fjerne sikkerhedsprogrammer fra tredjeparter på computeren, skal du kontakte teknisk support for de pågældende programmer.

Placeringen af disse dokumenter kan ændres uden varsel. Vi stiller kun disse link til rådighed af praktiske hensyn. Inkluderingen af sådanne link antyder ikke, at vi støtter, anbefaler eller accepterer ansvar for indholdet på sådanne websteder.

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v117583483
Operativsystem Mac