Meddelelsen "En ukendt tjeneste (port xxxx) starter på din Mac" vises, når et program opretter forbindelse til internettet

Med Forbindelsesblokering i Norton Security kan du bestemme, hvilke programmer, porte, tjenester og IP-adresser, der kan oprette forbindelse til og fra din Mac-computer. Firewallen bruger de angivne adgangsindstillinger til at tillade eller blokere forsøg på at oprette forbindelse via program, tjeneste eller fra en IP-adresse. Du modtager denne besked fra Forbindelsesblokering, når Norton registrerer en ny forbindelse til internettet fra en tjeneste eller et program.

Du kan få flere oplysninger om den tjeneste, der er blokeret i Norton Security, hvis du klikker på Detaljer i advarselsvinduet, så du kan se stien eller oprindelsen for tjenesten.

Hvis du kan se, at tjenesten er fra et pålideligt program eller en pålidelig kilde, skal du klikke på Tillad for at tillade forbindelsen. Ellers skal du klikke på Bloker for at blokere den.

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v117027214
Operativsystem Windows
Sidst ændret: 20/11/2019