Meddelelsen "Norton-udvidelsen til webbrowseren kan ikke kommunikere med Norton Security-programmet" på en Mac-computer

Den nyeste version af Norton skal være installeret på din Mac-computer, før du kan løse problemet.

TRIN 1

Kør LiveUpdate

1. Start Norton.

Hvis vinduet Mit Norton vises ved siden af Enhedssikkerhed, skal du klikke på Åbn.

2. Klik på LiveUpdate i hovedvinduet til Norton.

3. Når LiveUpdate er færdig, skal du lukke alle programmer og genstarte Mac-computeren.

Hvis problemet ikke er løst, skal du gå til trin 2.

TRIN 2

Sådan fjerner du ældre Norton-udvidelser manuelt

• Vælg en af følgende muligheder, afhængigt af hvilken browser du bruger:

TRIN 3

Aktivering af Norton-udvidelser i din browser

1. Start Norton.

2. Klik på Indstillinger i hovedvinduet i Norton, og klik på Safe Web.

3. Klik på pilen ved siden af browserens navn for at åbne siden med Norton-udvidelser i browseren.

4. Følg anvisningerne på skærmen for at installere Norton-udvidelserne.

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v116851442
Operativsystem Windows, Mac OS X, Android, iOS
Sidst ændret: 02/07/2019