Sådan gør du i forbindelse med risici og trusler, der sat i karantæne

Elementer, der er sat i karantæne, er isoleret fra resten af computeren, så de ikke kan sprede sig eller inficere computeren. Hvis du har mistanke om, at et element inficeret, og det ikke er blevet registreret som en trussel i Norton, kan du sætte elementet i karantæne manuelt. Du kan også fjerne et element fra karantæne, hvis du ikke mener, at det udgør nogen risiko. Norton reparerer ikke de elementer, du fjerner fra karantæne. Norton kan imidlertid desinficere de fjernede elementer, næste gang der køres en scanning.

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v6200305
Operativsystem Windows
Sidst ændret: 14/07/2020