Slet til din Norton Password Manager-boks

Du kan slette boksen via Norton Password Manager-browserudvidelsen. Når du sletter en boks, fjernes alle de Password Manager-data, som er gemt i boksen, permanent. Hvis du tror, at du får brug for dataene i boksen på et senere tidspunkt, skal du ikke slette boksen.

Jeg kan huske adgangskoden til min boks

1. Åbn browseren.

2. Klik på Norton Password Manager-ikonet øverst til højre i browseren.

3. Gør ét af følgende:

• Hvis du er logget på din Norton-konto

• Klik på Lås boksen op i det pop op-vindue, der vises.

• Hvis du ikke er logget på din Norton-konto

• Klik på Log på i det pop op-vindue, der vises, og log ind på din konto

4. Gør ét af følgende:

• Hvis du har konfigureret funktionen til boksoplåsning uden adgangskode, skal du klikke på Godkend på din mobilenhed for at logge på din Norton Password Manager-boks.

• Hvis du ikke har konfigureret funktionen til boksoplåsning uden adgangskode, skal du klikke på Brug din adgangskode til boksen i Norton Password Manager-browserudvidelsen.

5. Indtast adgangskoden til boksen i vinduet Lås op for din boks, og klik på Lås boksen op.

6. Klik på ikonet for Norton Password Manager-browserudvidelsen, og klik på Åbn web-app.

7. Klik på Indstillinger i hovedvinduet i Password Manager-programmet.
  8. I vinduet Indstillinger under Mine data skal du klikke du på Slet Norton Password Manager-boksen.

9. Log ind på din konto, hvis du bliver bedt om det.

10. I Nulstil boksen? klik på Nulstil.

Jeg kan ikke huske min adgangskode til min boks

1. Åbn browseren.

2. Klik på Norton Password Manager-ikonet øverst til højre i browseren.

3. Gør ét af følgende:

• Hvis du er logget på din Norton-konto

• Klik på Lås boksen op i det pop op-vindue, der vises.

• Hvis du ikke er logget på din Norton-konto

• Klik på Log på i det pop op-vindue, der vises, og log ind på din konto

4. På skærmen Lås din boks op skal du klikke på Har du glemt adgangskoden til boksen?.

5. På skærmen Recover vault access Gendan adgang til boksen under Nulstil boksen, klik på Nulstil boksen.
  6. På skærmen, der vises, skal du aktivere Jeg forstår, at alle mine data vil gå tabt og klikke på Nulstil boks.

Video: Sådan sletter du din Norton Password Manager-boks

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v91952916
Operativsystem Windows
Sidst ændret: 06/12/2023