Slet til din Norton Password Manager-boks

Du kan slette boksen via Norton Password Manager-browserudvidelsen. Når du sletter en boks, fjernes alle de Password Manager-data, som er gemt i boksen, permanent. Hvis du tror, at du får brug for dataene i boksen på et senere tidspunkt, skal du ikke slette boksen.

Gør et af følgende for at slette din Norton Password Manager-boks:

• Hvis du kan huske din adgangskode til boksen, skal du gå til trin 1

• Hvis du ikke kan huske din adgangskode til boksen, skal du gå til trin 2

TRIN 1

1. Åbn browseren.

2. Klik på Norton Password Manager-ikonet øverst til højre i browseren.

3. Klik på Lås boksen op i det pop op-vindue, der vises.

4. Indtast adgangskoden til boksen i vinduet Lås op for din boks, og klik på Lås boksen op.

5. Klik på ikonet for Norton Password Manager-browserudvidelsen, og klik på Åbn web-app.

6. Klik på Indstillinger i hovedvinduet i Password Manager-programmet.
  7. I vinduet Indstillinger under Mine data skal du klikke du på Slet Norton Password Manager-boksen.

8. Log ind på din konto, hvis du bliver bedt om det.

9. Klik på Ja, slet boks på siden Slet boks.

TRIN 2

1. Åbn browseren.

2. Klik på Norton Password Manager-ikonet øverst til højre i browseren.

3. Klik på Lås boksen op i det pop op-vindue, der vises.

4. Indtast en forkert adgangskode til boksen i vinduet Lås op for din boks, og klik på Åbn boksen.

5. Gentag ovenstående trin tre gange. Efter tre forsøg får du en mulighed for at vælge Slet boks.

6. Klik på Indstillinger i hovedvinduet i Norton Password Manager-vinduet.
  7. Klik på Slet boks.

8. Angiv adgangskoden til din Norton-konto, når du bliver bedt om det.

9. Klik på Slet boks i bekræftelsesskærmbilledet.

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v91952916
Operativsystem Windows
Sidst ændret: 05/10/2022