Opret en pinkodelås for at sikre din Norton Password Manager-boks

I Norton Password Manager er det muligt at bruge en firecifret pinkode til at få adgang til boksen fra dine mobilenheder. Pinkoden gør det nemmere at få adgang til Norton Password Manager på dine mobilenheder. Når du har oprettet pinkoden, behøver du ikke fremover at indtaste hele adgangskoden til Norton Password Manager-boksen.

Når du har oprettet en pinkode, kan du ændre eller slette pinkoden til enhver tid. Du kan øge sikkerheden ved at sætte kryds ud for Tilfældige numeriske taster under pinkodeadgang – så vises der nye taster, hver gang du logger på boksen.

Den pinkode, du opretter, er specifik for den pågældende enhed. Du kan ikke bruge den samme pinkode til at logge på din boks på flere enheder.

Opret en pinkodelås

1. Klik på Norton Password Manager i hovedvinduet , og log på Norton Password Manager-boksen.
  2. Tryk på ikonet Menu på skærmbilledet Boks og tryk derefter på Indstillinger
  3. Tryk på Boks på siden Indstillinger.

4. Tryk på Opret pinkode på siden Boks.

5. På siden Opret pinkode skal du indtaste adgangskoden til boksen og trykke på Send.

6. Når der vises en ny side, skal du indtaste en firecifret pinkode for at oprette en pinkode til din boks.

7. Bekræft den firecifrede pinkode ved at indtaste den igen.

Du modtager beskeden Din pinkode er indstillet.

Når du har bekræftet pinkoden, vil indstillingerne for PINKODEADGANG være slået til på siden Boks.

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v90211831
Operativsystem Android;Windows;iOS