Administrer adresser i Norton Password Manager

Med Norton Password Manager kan du tilføje en ny adresseoplysning eller redigere de gemte oplysninger.

Alle de gemte adresser vises i vinduet Adresser. Du kan redigere detaljer i alle de adresser, som du har gemt. Det er også muligt at slette en adresse, hvis du ikke længere har brug for den.

Tilføj en adresse fra browser

Gør ét af følgende:

1. Åbn browseren.

2. Klik på Norton Password Manager-ikonet øverst til højre i browseren.

• Hvis du er logget på din Norton-konto

• Klik på Lås boksen op i det pop op-vindue, der vises

• Hvis du ikke er logget på din Norton-konto

• Klik på Log på i det pop op-vindue, der vises, og log ind på din konto

3. Gør ét af følgende:

• Hvis du har konfigureret funktionen til boksoplåsning uden adgangskode, skal du klikke på Godkend på din mobilenhed for at logge på din Norton Password Manager-boks.

• Hvis du ikke har konfigureret funktionen til boksoplåsning uden adgangskode, skal du klikke på Brug din adgangskode til boksen i Norton Password Manager-browserudvidelsen.

4. Indtast adgangskoden til boksen i vinduet Lås op for din boks, og klik på Lås boksen op.

5. Klik på ikonet for Norton Password Manager-browserudvidelsen, og klik på Åbn web-app.

6. I Norton Password Manager-vinduet skal du klikke på Adresser og klikke på .
  7. I vinduet Tilføj adresse skal du følge anvisningerne på skærmen og klikke på Gem.

Den gemte adresse vises på fanen Adresser.

Du kan også tilføje en adresse ved at klikke på -ikonet i pop op-skærmen Password Manager.

Redigér eller slet en adresse fra browser

1. Åbn browseren.

2. Klik på Norton Password Manager-ikonet øverst til højre i browseren.

3. Gør ét af følgende:

• Hvis du er logget på din Norton-konto

• Klik på Lås boksen op i det pop op-vindue, der vises.

• Hvis du ikke er logget på din Norton-konto

• Klik på Log på i det pop op-vindue, der vises, og log ind på din konto

4. Gør ét af følgende:

• Hvis du har konfigureret funktionen til boksoplåsning uden adgangskode, skal du klikke på Godkend på din mobilenhed for at logge på din Norton Password Manager-boks.

• Hvis du ikke har konfigureret funktionen til boksoplåsning uden adgangskode, skal du klikke på Brug din adgangskode til boksen i Norton Password Manager-browserudvidelsen.

5. Indtast adgangskoden til boksen i vinduet Lås op for din boks, og klik på Lås boksen op.

6. Klik på ikonet for Norton Password Manager-browserudvidelsen, og klik på Åbn web-app.

7. Klik på fanen Adresser i Norton Password Manager, og gør ét af følgende:

• For at redigere en adresse skal du føre musen hen over den adresse, du vil redigere, og derefter klikke på ikonet Rediger. Foretag de nødvendige ændringer i vinduet, der vises, og klik på Gem.
    • For at slette en adresse skal du føre musen hen over den adresse, du vil slette, og derefter klikke på ikonet Slet. I Er du sikker?-vinduet skal du klikke på Slet.
Du kan også redigere en adresse ved at vælge den note, du vil redigere, i Password Managers pop op-vindue og klikke på ikonet Rediger.

Tilføj en adresse på Android eller iOS

1. Log på Norton Password Manager-appen.

2. Tryk på Adresser på skærmbilledet Boks.

3. Tryk på plusikonet øverst på skærmbilledet.

4. I afsnittet Opret ny adresse skal du indtaste de nødvendige oplysninger.

5. Tryk på ikonet, der forestiller et flueben.

Du kan føje en adresse til dine Foretrukne.

Redigér eller slet en adresse på Android eller iOS

1. Log på Norton Password Manager-appen.

2. Tryk på Adresser på skærmbilledet Boks.

3. Tryk på adressen, du vil redigere eller slette.

Du kan også søge efter en bestemt adresse i søgefeltet.

4. Gør ét af følgende:

• Du kan redigere en adresse ved at trykke på redigeringsikonet i øverste højre hjørne af skærmbilledet, foretage de ønskede ændringer og dernæst trykke på ikonet der forestiller et flueben.

• Du sletter en adresse ved at trykke på Slet denne adresse i nederste højre hjørne af skærmbilledet og bekræfte sletningen i dialogboksen med advarslen. Afhængigt af hvilken indstilling du vælger, vil du muligvis blive bedt om en adgangskode til boksen for at fuldføre sletningen.

Video: Sådan administrerer du Password Manager-boksen

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v89760624