Læs mere om Norton Password Manager til mobile enheder

Norton Password Manager hjælper med at beskytte dine personlige oplysninger online. Dine adgangskoder og andre legitimationsoplysninger bliver gemt i en sikker, cloudbaseret boks, som kun du har adgang til. Den husker dine brugernavne og adgangskoder for dig og hjælper dig med at udfylder loginformularer automatisk og sikkert.

Funktioner i Norton Password Manager-appen

• Adgangskodegenerator: Med adgangskodegeneratoren i Norton Password Manager kan du oprette sikre adgangskoder, som er svære at bryde eller gætte. Når du opretter et nyt login, kan du bruge adgangskodegeneratoren til at oprette sikre adgangskoder. Du kan læse mere i artiklen Brug af Nortons adgangskodegenerator til oprettelse af sikre adgangskoder.

• Boksoplåsning uden adgangskode: Med denne funktion kan du låse din Password Manager-boks op ved at godkende en anmodning sendt til din mobilenhed i stedet for manuelt at indtaste adgangskoden til boksen. Når du har godkendt anmodningen på mobilenheden, låses der automatisk op for boksen i browseren. Du kan læse mere i Lås op for din Norton Password Manager-boks med Mobiloplåsning

• Automatisk udfyldning af adgangskoder: Denne funktion hjælper med at udfylde loginoplysninger på websteder og i apps nemt og automatisk. Den kan også indsætte de adresser og betalingsoplysninger, du har gemt, automatisk i de korrekte felter på websteder. Du kan læse mere i artiklen Konfiguration af automatisk udfyldning af adgangskoder i Norton Password Manager

Download og konfiguration af Norton Password Manager på en mobilenhed

Sådan downloader du Norton Password Manager til din mobilenhed

Følg nedenstående trin for at downloade Norton Password Manager-appen på iOS- og Android-enheder:
  1. Gør ét af følgende:

• Åbn Play Store på din Android-enhed. Hvis det er første gang, du åbner Play Store, vises skærmbilledet med vilkår for brug af tjenesten. Tryk på Acceptér for at fortsætte

• Åbn App Store på din iOS-enhed.

2. Skriv Norton Password Manager i søgefeltet, og se efter appen i resultaterne.

3. Gør ét af følgende:

• I Android skal du på skærmbilledet med oplysninger om appen trykke på Installér.

• Tryk på HENT, og tryk derefter på Åbn på iOS-enheden.

Konfigurer Norton Password Manager-appen

1. Når du starter Norton Password Manager-appen for første gang, føres du til siden Aftale om licens og tjenesteydelser.

2. Tryk på Acceptér og start for at acceptere Nortons aftale om licens og tjenesteydelser.

3. Log på din konto.

Hvis du ikke har en Norton-konto, så opret en Norton-konto.

4. Åbn din boks i Norton Password Manager-appen.

Hvis du ikke har en Norton Password Manager-boks, så opret en ny boks.

5. Når du er logget ind på din Norton-konto og Norton Password Manager-boks, skal du klikke på Opret pinkode.

Følg anvisningerne på skærmen for at konfigurere pinkoden til din app.

Sådan nulstiller du adgangskoden til boksen på din mobilenhed

I mobilappen Norton Password Manager kan du nulstille eller ændre adgangskoden til boksen, hvis du mister eller glemmer den. Muligheden for at nulstille adgangskoden er tilgængelige på enheder, som understøtter biometrisk godkendelse. Du skal indstille biometrisk godkendelse på din enhed og låse boksen op én gang, før du kan bruge funktionen til nulstilling af adgangskoden.

Nulstilling af Norton Password Managers boksadgangskode fra iOS-enhed

Denne funktion er kun tilgængelig på iOS-enheder, der kører iOS 10 eller derover.

1. Log på din Norton Password Manager-app med biometrisk autentificering.

2. Tryk på ikonet Menu på skærmbilledet Boks og tryk derefter på Indstillinger.
  3. På skærmen Boks under Boksadgangskode skal du trykke på Nulstil adgangskode.

Tryk på Touch ID eller Face ID, når du modtager en opfordring.

4. På skærmen Nulstil adgangskode følges vejledningen på skærmen, og der trykkes på Gem.

Nulstilling af Norton Password Managers boksadgangskode fra Android-enhed

1. Log på din Norton Password Manager-app med biometrisk autentificering.

2. Tryk på ikonet Menu på skærmbilledet Boks og tryk derefter på Indstillinger.
  3. På skærmen Indstillinger trykkes på Boks.

4. På skærmen Boks under Boksadgangskode skal du trykke på Nulstil adgangskode.

Tryk på Fingeraftryk-sensoren, når du modtager en opfordring.

5. På skærmen Nulstil adgangskode følges vejledningen på skærmen, og der trykkes på Gem.

Sådan konfigurerer du biometrisk godkendelse

I mobilappen Norton Password Manager kan du nulstille eller ændre adgangskoden til boksen, hvis du mister eller glemmer den. Muligheden for at nulstille adgangskoden er tilgængelige på enheder, som understøtter biometrisk godkendelse. Du skal indstille biometrisk godkendelse på din enhed og låse boksen op én gang, før du kan bruge funktionen til nulstilling af adgangskoden.

Indstilling af biometrisk godkendelse på iOS-enheder

1. Tryk på Indstillinger på din iOS-enhed

2. På skærmen Indstillinger skal du trykke på Touch ID & adgangskode

3. Indtast adgangskoden for at komme ind på skærmen Touch ID & adgangskode.

4. På skærmen Touch ID & adgangskode skal du under FINGERAFTRYK trykke på Tilføj et fingeraftryk og følge anvisningerne på skærmen.

Indstilling af biometrisk godkendelse på Android-enheder

1. Tryk på Indstillinger på din Android-enhed

2. På skærmen Indstillinger skal du trykke på Sikkerhed & låseskærm.

3. På skærmen Sikkerhed & lås skal du under Fingeraftryksliste trykke på Tilføj fingeraftryk og følge anvisningerne på skærmen

Understøttede enheder til biometrisk godkendelse

iOS

• iPhone 5S

• iPhone 6 Plus/6s Plus

• iPhone SE

• iPhone 7 Plus

• iPhone 8 Plus

• iPhone X/XS Max/XR

• iPad Air

• iPad Mini 2 med retinaskærm

• iPad Air 2

• iPad Mini 3/Mini 4

• iPad 2017

• iPad Pro 9,7" (1. generation)/iPad Pro 12,9" (1. generation)

• iPad Pro 10,5" (2. generation)/iPad Pro 12,9" (2. generation)

• iPad 2018

Android

• Google Nexus 5X

• Google Pixel/Pixel 2

• Google Pixel XL/Google Pixel XL 2

• Samsung Galaxy A5

• Samsung Galaxy S5/S5 Mini

• Samsung Galaxy S6/S6 Edge

• Samsung Galaxy S7 Edge

• Samsung Galaxy S8/S8+

• Samsung Galaxy S9/S9+

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v89756944
Operativsystem Android;iOS
Sidst ændret: 01/01/2024