Konfiguration af Norton Password Manager til andre brugere på din computer

Hvis du vil konfigurere Norton Password Manager, skal hver bruger have en Norton-konto og en onlineboks. Hvis brugeren har en Norton-konto, kan den bruges til oprettelse af en online boks. Ellers kan du oprette nye Norton-konti til andre brugere.

Konfiguration af Norton Password Manager fra Norton

1. Start Norton.

2. I hovedvinduet skal du dobbeltklikke på Internet Security.

3. Klik på Password Manager.

4. Hvis du bliver bedt om at indtaste adgangskoden til onlineboksen, er der i forvejen en bruger, der er logget på. Klik på Log på som en anden bruger.

5. Klik på Log ind.

6. Vælg en af følgende muligheder afhængigt af din situation:

• Hvis der allerede findes en Norton-konto, skal du indtaste mailadressen og adgangskoden og klikke på Log på.

• Hvis brugeren ikke har nogen Norton-konto, skal du klikke på Opret en ny Norton-konto. Følg instrukserne på skærmen for at oprette en Norton-konto.

7. Indtast din adgangskode i vinduet Oprettelse af ny boks: adgangskode til boks, og klik på Næste.

Adgangskoden til boksen er anderledes end den til Norton-kontoen.

8. Indtast adgangskoden igen i feltet Oprettelse af ny boks: bekræft adgangskode, og klik på Næste.

9. Indtast en huskeregel til adgangskoden i feltet Oprettelse af ny boks: Adgangskodetip, og klik på Næste.

10. Klik på Udfør.

Konfiguration af Password Manager fra browserudvidelsen

1. Åbn browseren.

2. Klik på Norton Password Manager -ikonet øverst til højre i browseren.

3. Åbn loginsiden til Norton Password Manager, og klik på Log på.

4. Vælg en af følgende muligheder afhængigt af din situation:

• Hvis der allerede findes en Norton-konto, skal du indtaste mailadressen og adgangskoden og klikke på Log på.

• Hvis brugeren ikke har nogen Norton-konto, skal du klikke på Opret en Norton-konto. Følg instrukserne på skærmen for at oprette en Norton-konto.

5. I vinduet Der blev ikke registreret nogen boks skal du klikke på Opret boks.

6. Indtast adgangskoden i vinduet Opret din boks, og klik på Næste.

7. Indtast adgangskoden igen, og klik på Næste.

8. Skriv et tip, som kan minde dig om adgangskoden, og klik på Opret boks.

9. I vinduet Installation udført skal du klikke på Åbn min boks.

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v80744567_EndUserProfile_da_dk
Operativsystem Windows
Sidst ændret: 16/05/2019