Oprettelse af en Norton Password Manager-cloudboks

Med Norton Password Manager kan du oprette en cloudboks til opbevaring af dine Norton Password Manager-data. Du kan kun oprette én cloudboks for hver Norton-konto. Du kan ikke oprette en lokal boks. Du kan dog Importere logins til Norton Password Manager-boksen til cloudboksen, når du opgraderer til Norton-produktet. Når du flytter dine Norton Password Manager-data fra den lokale boks til en cloudboks, kan du ikke få adgang til dem i den lokale boks. Med en cloudboks er det nemt at bruge dine Norton Password Manager-data, når du er på farten.

Du kan også Få adgang til din Norton Password Manager-boks, når du er logget ind fra en anden computer, der har forbindelse til internettet.

Oprettelse af en cloudboks vha. en browser

1. Åbn browseren.

2. Klik på Norton Password Manager-ikonet øverst til højre i browseren.

3. Åbn loginsiden til Norton Password Manager, og klik på Log på.

4. Klik på Opret en konto i vinduet, der åbnes.

5. Angiv de relevante oplysninger i vinduet Opret en konto, og klik på Opret konto.

6. I vinduet Der blev ikke registreret nogen boks skal du klikke på Opret boks.

7. Indtast adgangskoden i vinduet Opret din boks, og klik på Næste.

Adgangskoden skal opfylde alle kriterier for at blive godkendt.

8. Indtast adgangskoden igen, og klik på Næste.

9. Skriv et tip, som kan minde dig om adgangskoden, og klik på Opret boks.

10. I vinduet Installation udført skal du klikke på Åbn min boks.

Oprettelse af en cloudboks i Android eller iOS

1. Log på Norton Password Manager-appen.

2. Indtast brugernavnet og adgangskoden til din Norton-konto i vinduet Log på.

3. Tryk på Log på, og følg instrukserne på skærmen.

Har du brug for yderligere hjælp?

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v54500320
Operativsystem Windows, Android, iOS