Sådan logger du ind og ud af din Norton Password Manager-boks

Du kan låse din Norton Password Manager-boks eller låse den op i Norton Password Manager-browserudvidelsen ved at følge disse trin:

Du kan i sjældne tilfælde opleve, at du ikke kan få adgang til din Norton Password Manager-boks pga. problemer med tjenesten eller servervedligeholdelse. Skulle dette opstå, vil vi gøre vores bedste på at løse problemet så hurtigt som muligt. Du kan kontrollere, om der er et problemer med tjenesten, på statussiden for Norton-tjenesten.

Jeg har Norton Password Manager-browserudvidelsen

1. Åbn browseren.

2. Klik på Norton Password Manager-ikonet øverst til højre i browseren.

3. Gør ét af følgende:

• Hvis du er logget på din Norton-konto

• Klik på Lås boksen op i det pop op-vindue, der vises

• Hvis du ikke er logget på din Norton-konto

• Klik på Log på i det pop op-vindue, der vises, og log ind på din konto

4. Gør ét af følgende:

• Hvis du har konfigureret funktionen til boksoplåsning uden adgangskode, skal du klikke på Godkend på din mobilenhed for at logge på din Norton Password Manager-boks.

• Hvis du ikke har konfigureret funktionen til boksoplåsning uden adgangskode, skal du klikke på Brug din adgangskode til boksen i Norton Password Manager-browserudvidelsen.

5. For at logge ind på din Norton Password Manager-boks skal du indtaste adgangskoden til boksen og klikke på Lås op på skærmen Lås boksen op.

6. For at logge ud af din Norton Password Manager-boks skal du klikke på ikonet for Norton Password Manager-udvidelsen og klikke på menuikonet.

Klik på Lås boksen på den skærm, der vises. Dette logger dig ud af Norton Password Manager-boksen.

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v6282380