Konfiguration af indstillinger for Norton Password Manager

Med Norton Password Manager kan du konfigurere indstillinger for Mobiloplåsning, indstillinger for import og eksport og indstillinger for browser og sikkerhed.

For at konfigurere indstillingerne for Norton Password Manager skal du installere Norton Password Manager-udvidelsen og følge disse trin:

Norton Password Manager-browserudvidelsen

1. Start din browser.

2. Klik på Norton Password Manager-ikonet øverst til højre i browseren.
  3. Åbn loginsiden til Norton Password Manager, og klik på Log på.

4. Indtast adgangskoden til boksen i vinduet Lås boksen op, og klik på Åbn boks.

5. Klik på ikonet for Norton Password Manager-browserudvidelsen, og klik på
  6. Klik på Indstillinger for at konfigurere indstillingerne for Norton Password Manager.

Du kan importere og eksportere dine Norton Password Manager-data. Du har også mulighed for atlåse op for din Norton Password Manager-boks med Mobiloplåsning.

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v6059559
Operativsystem Windows
Sidst ændret: 24/06/2022