Funktionerne i Norton Password Manager

Password Manager hjælper dig med at holde styr på dine loginoplysninger og giver yderligere sikkerhed, når du udfører onlinetransaktioner.

Følgende funktioner i Password Manager sørger for en sikker opbevaring af dine følsomme oplysninger:

Loginoplysninger

Lagrer loginoplysninger, f.eks. legitimationsoplysningerne til din netbank, bruger-id'et til din mailkonto og adgangskode.

Adresser

Gemmer dine personlige oplysninger som f.eks. navn, fødselsdato, postadresse, mailadresse og telefonnumre.

Tegnebog

Gemmer økonomiske oplysninger som f.eks. oplysninger om kreditkort og bankkonti og detaljer om kreditbetalinger.

Noter

Gemmer tekst, der indtastes, til brug for senere referencer.

Ud over at være et opbevaringssted for følsomme oplysninger, har Password Manager følgende funktioner:

• Beskytter dig mod identitetstyveri, når du udfører onlinetransaktioner.

• Giver dig mulighed for nemt at administrere flere sæt kreditkortoplysninger.

• Beskytter de data, du gemmer på computeren.

Ved at gemme dine data i en lokal boks kan du forhindre, at dine følsomme Password Manager-data på computeren bliver misbrugt. En lokal boks er specifik for den pågældende Windows-brugerkonto på computeren.

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v6059553
Operativsystem Windows
Sidst ændret: 21/06/2019