Gendan til din Norton-konto

Hvis du ikke kan huske dit brugernavn eller din adgangskode, kan du får adgang til kontoen igen ved at nulstille adgangskoden.

Hvis du ikke har adgang til din gamle mailkonto, eller hvis du ikke har fået mailen med oplysningerne om nulstilling af adgangskoden, skal du kontakte Kundeservice og support.

Sådan får du oplyst brugernavnet til din konto

1. Gå til siden Log ind.

2. Klik på Har du glemt dit brugernavn? -link.

3. Indtast den mailadresse, som du brugte til at foretage dit køb eller oprette din konto.

Sådan nulstiller du adgangskoden til din konto

1. Gå til siden Glemt adgangskode page.

2. Indtast den mailadresse, som du brugte til at foretage dit køb eller oprette din konto.

3. Klik på Fortsæt.

Norton sender dig en mail med instruktioner om nulstilling af adgangskode, hvis der er en konto til den pågældende mailadresse.

Hvis ikke du modtager mailen med nulstilling af adgangskoden inden for få minutter, skal du kontrollere dine mapper med spam- eller junkmail. Mail om gendannelse af adgangskode fra Norton indeholder følgende oplysninger:

• Fra : no-reply@nortonlifelock.com

• Emne : Nulstil NortonLifeLock-adgangskoden

4. Åbn mailen, og klik på knappen Nulstil adgangskode.

Hvis din mailkonto ikke er aktiv, skal du kontakte vores Kundeservice og support.

5. Indtast og opdater en ny adgangskode til din konto.

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v55260946
Operativsystem Windows, Mac
Sidst ændret: 20/11/2021