Import af Norton Password Manager-data

Du kan importere dine Password Manager-data fra den fil, som du tidligere har sikkerhedskopieret. Boksen sikkerhedskopieres kun automatisk, når funktionen til sikkerhedskopiering er aktiveret. Som standard er stien til mappen til automatisk backup C:\Dokumenter\Norton Password Manager.

Mulighederne Flet importerede data med eksisterende data og Erstat eksisterende data med importerede data vises kun, når du importerer Norton Password Manager-data fra en backupfil. Du kan flette de importerede data med den boks, du er logget på, eller du kan erstatte de eksisterende data i din boks

Når du importerer, må filstørrelsen ikke overstige 15 MB for .CSV-filer. Norton Password Manager giver dig heller ikke mulighed for at importere Norton Password Manager-filer (.NPM).

Eksport af Norton Password Manager-data i Norton

1. Start Norton.

Hvis vinduet Mit Norton vises ved siden af Enhedssikkerhed, skal du klikke på Åbn.

2. Dobbeltklik på Internetsikkerhed i Norton-hovedvinduet, og klik derefter på Password Manager.

3. Klik på ikonet for Indstillinger nederst i Norton Password Manager -vinduet.

4. Klik på fanen Import/eksport.

5. Klik på Importér i rækken Importér.

6. Vælg en af følgende indstillinger i vinduet Importér fra boks :

• Flet importerede data med eksisterende data

• Erstat eksisterende data med importerede data

7. Klik på Import.

8. Åbn mappen med den fil, du vil importere.

Du kan få adgang til sikkerhedskopier i boksen i Mine dokumenter\Norton Password Manager Backups\<Norton-kontonavn>.

9. Markér filen, og klik derefter på Åbn.

10. Hvis du har forskellige adgangskoder for de loginoplysninger, der er gemt i den boks, du bruger i øjeblikket, og den boks, du skal importere til, viser Norton-programmet en meddelelse om bekræftelse. Vælg en af følgende muligheder:

• Klik på Bevar nuværende adgangskode for at bevare den adgangskode, der er lagret i boksen i skyen.

• Klik på Bevar importeret adgangskode for at overskrive den adgangskode, der er lagret i cloudboksen, med den adgangskode, der er lagret i den lokale boks.

11. Klik på OK i dialogboksen, hvor du skal bekræfte.

Video: Sådan importerer du Password Manager-boksdata

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v5466277
Operativsystem Windows
Sidst ændret: 04/12/2019