Eksport af Norton Password Manager-data

Du kan eksportere dine Password Manager-data af sikkerhedsårsager, eller hvis du vil gendanne dine data manuelt. Den eksporterede fil kan bruges til at importere loginoplysninger til Norton Password Manager-udvidelsen. Oplysninger om, hvordan du importerer dine loginoplysninger til Norton Password Manager-boksen, findes i artiklenImport af loginoplysninger til Norton Password Manager-boksen.

Eksport af Norton Password Manager-data fra en browser

1. Åbn browseren.

2. Klik på Norton Password Manager-ikonet øverst til højre i browseren.

3. Gør ét af følgende:

• Hvis du er logget på din Norton-konto

• Klik på Lås boksen op i det pop op-vindue, der vises.

• Hvis du ikke er logget på din Norton-konto

• Klik på Log på i det pop op-vindue, der vises, og log ind på din konto

4. Gør ét af følgende:

• Hvis du har konfigureret funktionen til boksoplåsning uden adgangskode, skal du klikke på Godkend på din mobilenhed for at logge på din Norton Password Manager-boks.

• Hvis du ikke har konfigureret funktionen til boksoplåsning uden adgangskode, skal du klikke på Brug din adgangskode til boksen i Norton Password Manager-browserudvidelsen.

5. Indtast adgangskoden til boksen i vinduet Lås op for din boks, og klik på Lås boksen op.

6. Klik på ikonet for Norton Password Manager-browserudvidelsen, og klik på Åbn web-app.

7. Klik på Indstillinger i hovedvinduet i Password Manager.
  8. Klik på Eksportér data fra min boks i vinduet Indstillinger under Mine data.

9. Klik på Eksportér i vinduet Eksportér data fra min boks.

Hvis du bliver bedt om at indtaste din adgangskode, skal du indtaste din adgangskode til boksen og klikke på Lås boksen op.

10. Dina data i Password Manager eksporteres til en CSV-fil.

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v5466274