Eksport af Norton Password Manager-data

Du kan eksportere dine Password Manager-data af sikkerhedsgrunde, til gendannelse af data eller for at overføre dem til en ny computer. Din adgangskode til boksen kan ikke nulstilles. Derfor anbefaler Symantec, at du sikkerhedskopierer dine data regelmæssigt. Når du aktiverer den automatiske backup-funktion, oprettes og gemmes der automatisk sikkerhedskopier af boksen på din enhed.

Du kan hente dine Password Manager-data, når licensen til programmet udløber.

Norton Password Manager giver ikke mulighed for eksport af Norton Password Manager-filer (.NPM).

Eksport af Norton Password Manager-data fra en browser

1. Åbn browseren.

2. Klik på Norton Password Manager -ikonet øverst til højre i browseren.

3. Klik på Åbn boks i det pop op-vindue, der vises.

4. Indtast adgangskoden til boksen i vinduet Lås boksen op, og klik på Åbn boks.

5. Klik på ikonet for Norton Password Manager-browserudvidelsen, og klik på Boks.

6. I Norton Password Manager-vinduet skal du klikke på og derefter klikke på Eksportér boks.

7. Skriv adgangskoden til boksen i vinduet Handling for beskyttet boks for at eksportere dataene fra Norton Password Manager.

Eksport af Norton Password Manager-data fra Norton

1. Start Norton.

Hvis vinduet Mit Norton vises ved siden af Enhedssikkerhed, skal du klikke på Åbn.

2. Dobbeltklik på Internetsikkerhed i Norton-hovedvinduet, og klik derefter på Password Manager.

3. Klik på ikonet for Indstillinger nederst i Norton Password Manager -vinduet.

4. Klik på fanen Import/eksport.

5. I ruden Eksport skal du vælge filformat.

Der er følgende valgmuligheder:

• Password Manager-backupformat - DAT-fil

Hvis du ønsker øget sikkerhed, skal du indtaste en adgangskode og bekræfte den for at tage backup af dine data med en adgangskode.

• Ren tekst - CSV-fil (kun loginoplysninger og noter)

Du kan få adgang til sikkerhedskopier i boksen i Mine dokumenter\Norton Password Manager Backups\<Norton-kontonavn>.

6. Klik på Eksporter.

7. Indtast din boksadgangskode i vinduet Bekræft adgangskode til Password Manager for at eksportere dine Password Manager-data.

8. Klik på OK i dialogboksen, hvor du skal bekræfte.

Video: Sådan eksporterer du dine Password Manager-data

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v5466274
Operativsystem Windows
Sidst ændret: 21/06/2019