Sådan administrerer du loginoplysninger i Norton Password Manager

Password Manager kan bruges til at tilføje nye loginoplysninger eller ændre titel, URL-adresse, brugernavn og adgangskode til de loginoplysninger, du har gemt i vinduet Loginoplysninger. De opdaterede oplysninger udfyldes automatisk, næste gang du besøger den pågældende webside.

Du kan også klikke på pilen ved siden af URL-adressen for hurtigt at åbne webstedet.

Tilføjelse af et login fra browser

1. Åbn browseren.

2. Klik på Norton Password Manager-ikonet øverst til højre i browseren.

3. Gør ét af følgende:

• Hvis du er logget på din Norton-konto

• Klik på Lås boksen op i det pop op-vindue, der vises.

• Hvis du ikke er logget på din Norton-konto

• Klik på Log på i det pop op-vindue, der vises, og log ind på din konto

4. Gør ét af følgende:

• Hvis du har konfigureret funktionen til boksoplåsning uden adgangskode, skal du klikke på Godkend på din mobilenhed for at logge på din Norton Password Manager-boks.

• Hvis du ikke har konfigureret funktionen til boksoplåsning uden adgangskode, skal du klikke på Brug din adgangskode til boksen i Norton Password Manager-browserudvidelsen.

5. Indtast adgangskoden til boksen i vinduet Lås op for din boks, og klik på Lås boksen op.

6. Klik på ikonet for Norton Password Manager-browserudvidelsen, og klik på Åbn web-app.

7. Klik på i vinduet Password Manager under fanen Loginoplysninger.
  8. I vinduet Tilføj et login skal du indtaste de nødvendige oplysninger og klikke på Gem.

Hvis du vælger Kræv adgangskode til boks, får du en besked om at indtaste adgangskoden til Norton Password Manager, før du prøver at se eller redigere et login.

Du kan også tilføje et login ved at klikke på -ikonet i pop op-skærmen Password Manager.

Ændring og sletning af login fra browser

1. Åbn browseren.

2. Klik på Norton Password Manager-ikonet øverst til højre i browseren.

3. Gør ét af følgende:

• Hvis du er logget på din Norton-konto

• Klik på Lås boksen op i det pop op-vindue, der vises.

• Hvis du ikke er logget på din Norton-konto

• Klik på Log på i det pop op-vindue, der vises, og log ind på din konto

4. Gør ét af følgende:

• Hvis du har konfigureret funktionen til boksoplåsning uden adgangskode, skal du klikke på Godkend på din mobilenhed for at logge på din Norton Password Manager-boks.

• Hvis du ikke har konfigureret funktionen til boksoplåsning uden adgangskode, skal du klikke på Brug din adgangskode til boksen i Norton Password Manager-browserudvidelsen.

5. Indtast adgangskoden til boksen i vinduet Lås op for din boks, og klik på Lås boksen op.

6. Indtast adgangskoden til boksen i vinduet Lås op for din boks, og klik på Lås boksen op.

7. Klik på ikonet for Norton Password Manager-browserudvidelsen, og klik på Åbn web-app.

8. Gør et af følgende på fanen Loginoplysninger i vinduet Norton Password Manager:

• Hvis du vil redigere et login, skal du føre musen hen over det login, du vil redigere, og derefter klikke på ikonet Rediger. Foretag de nødvendige ændringer i vinduet, der vises, og klik på Gem.
    • Hvis du vil slette et login, skal du føre musen hen over det login, du vil slette, og derefter klikke på ikonet Slet. I Er du sikker?-vinduet skal du klikke på Slet.
Du kan også redigere et login ved at vælge den note, du vil redigere, i Password Managers pop op-vindue og klikke på ikonet Rediger.

Sådan tilføjer du manuelt et sæt loginoplysninger i Android eller iOS

1. Log på Norton Password Manager-appen.

2. Tryk på Logins på skærmbilledet Boks.

3. Tryk på plusikonet øverst på skærmbilledet.

4. I afsnittet Opret nye loginoplysninger skal du indtaste de nødvendige oplysninger.

5. Tryk på ikonet, der forestiller et flueben.

Du kan føje et sæt loginoplysninger til dine Foretrukne og knytte en note til sættet. Du kan også vælge en baggrundsfarve til dine loginoplysninger.

Sådan redigerer eller sletter du et sæt loginoplysninger manuelt i Android eller iOS

1. Log på Norton Password Manager-appen.

2. Tryk på Logins på skærmbilledet Boks.

3. Tryk på det sæt loginoplysninger, du vil redigere eller slette.

Du kan også søge efter et sæt loginoplysninger med søgefeltet.

4. Gør ét af følgende:

• Du kan redigere et sæt loginoplysninger ved at trykke på redigeringsikonet i øverste højre hjørne af skærmbilledet, foretage de ønskede ændringer og dernæst trykke på ikonet der forestiller et flueben.

• Du kan slette et sæt loginoplysninger ved at trykke på Slet disse loginoplysninger nederst til højre på skærmen og bekræfte sletningen i den dialogboks, der vises. Afhængigt af hvilken indstilling du vælger, vil du muligvis blive bedt om en adgangskode til boksen for at fuldføre sletningen.

Video: Sådan administrerer du dine loginoplysninger med Norton Password Manager-udvidelsen

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v5466271