Administrer login i Norton Password Manager

Password Manager kan bruges til at tilføje nye loginoplysninger eller ændre titel, URL-adresse, brugernavn og adgangskode til de loginoplysninger, du har gemt i vinduet Loginoplysninger. De opdaterede oplysninger udfyldes automatisk, næste gang du besøger den pågældende webside.

Du kan også klikke på pilen ved siden af URL-adressen for hurtigt at åbne webstedet.

Tilføjelse af et login fra browser

1. Åbn browseren.

2. Klik på Norton Password Manager -ikonet øverst til højre i browseren.

3. Klik på Åbn boks i det pop op-vindue, der vises.

4. Indtast adgangskoden til boksen i vinduet Lås boksen op, og klik på Åbn boks.

5. Klik på ikonet for Norton Password Manager-browserudvidelsen, og klik på Boks.

6. I vinduet Norton Password Manager skal du klikke på + og vælge Nyt login i rullelisten.

7. I vinduet Opret login skal du indtaste de nødvendige oplysninger og klikke på Gem.

Hvis du vælger Kræv adgangskode til boks, får du en besked om at indtaste adgangskoden til Norton Password Manager, før den udfylder et login automatisk.

Ændring og sletning af login fra browser

1. Åbn browseren.

2. Klik på Norton Password Manager -ikonet øverst til højre i browseren.

3. Klik på Åbn boks i det pop op-vindue, der vises.

4. Indtast adgangskoden til boksen i vinduet Lås boksen op, og klik på Åbn boks.

5. Klik på ikonet for Norton Password Manager-browserudvidelsen, og klik på Boks.

6. Gør et af følgende på fanen Loginoplysninger i vinduet Norton Password Manager window:

• Du redigerer login-oplysninger ved at klikke på -ikonet, og klik på Rediger for at redigere login-oplysningerne. Foretag de nødvendige ændringer i vinduet, der vises, og klik på Gem.

• Du sletter login-oplysninger ved at klikke på -ikonet, og klik på Slet for at slette login-oplysningerne. I Er du sikker? -vinduet skal du klikke på Slet element.

Sådan tilføjes et login manuelt fra Norton

1. Start Norton.

Hvis vinduet Mit Norton vises ved siden af Enhedssikkerhed, skal du klikke på Åbn.

2. Dobbeltklik på Internetsikkerhed i hovedvinduet i Norton-programmet, og klik derefter på Password Manager.

3. Klik på rullemenuen øverst i vinduet, og vælg Nye loginoplysninger.

4. I vinduet OPRET LOGINOPLYSNINGER i boksen Titel skal du skrive navnet på dit login.

5. I boksen Mærker skal du skrive, hvilken kategori dit login tilhører.

6. I boksen URL-adresse for loginoplysningerne skal du skrive websidens URL-adresse. Husk at skrive http:// eller https:// foran URL-adressen.

7. I dialogboksen Brugernavn skal du skrive brugernavnet for dit login.

8. Skriv adgangskoden i feltet Adgangskode.

9. Brug følgende funktioner til at konfigurere sikkerheden for login.

Kræv adgangskode til boks

Du bliver bedt om at angive adgangskoden til Password Manager, inden felterne med loginoplysninger udfyldes automatisk.

Du bør bruge denne funktion for at gøre dine loginoplysninger mere sikre. Du kan f.eks. bruge denne funktion til din netbank.

Automatisk udfyldning.

Udfylder automatisk loginoplysningerne på de websteder du besøger.

Symantec anbefaler, at du bruger denne indstilling til at udfylde loginoplysninger på en webside.

Automatisk indsendelse

Logger dig automatisk ind på websiden.

10. Klik på Gem.

Sådan redigeres loginoplysninger fra Norton

1. Start Norton.

Hvis vinduet Mit Norton vises ved siden af Enhedssikkerhed, skal du klikke på Åbn.

2. Dobbeltklik på Internetsikkerhed i hovedvinduet i Norton-programmet, og klik derefter på Password Manager.

3. Klik på Loginoplysninger i venstre rude.

4. Klik på det sæt loginoplysninger, du vil redigere.

Du kan bruge funktionen Sorter efter øverst i ruden Loginoplysninger til at finde et login hurtigere. Du kan også foretage en direkte søgning efter loginoplysninger i feltet Søg i din boks.

5. Klik på Rediger i det vindue, der åbnes, og udfør de ønskede ændringer.

6. Klik på Gem.

Sådan slettes loginoplysninger fra Norton

1. Start Norton.

Hvis vinduet Mit Norton vises ved siden af Enhedssikkerhed, skal du klikke på Åbn.

2. Dobbeltklik på Internetsikkerhed i hovedvinduet i Norton-programmet, og klik derefter på Password Manager.

3. Klik på Loginoplysninger i venstre rude.

4. Klik på det sæt loginoplysninger, du vil slette.

Du kan bruge funktionen Sorter efter øverst i ruden Loginoplysninger til at finde et login hurtigere. Du kan også foretage en direkte søgning efter loginoplysninger i feltet Søg i din boks.

5. Klik på Slet i vinduet, der åbnes.

6. Klik på Ja i dialogboksen Advarselsmeddelelse.

Sådan tilføjer du manuelt et sæt loginoplysninger i Android eller iOS

1. Log på Norton Password Manager-appen.

2. Tryk på Logins på skærmbilledet Boks.

3. Tryk på plusikonet øverst på skærmbilledet.

4. I afsnittet Opret nye loginoplysninger skal du indtaste de nødvendige oplysninger.

5. Tryk på ikonet, der forestiller et flueben.

Du kan føje et sæt loginoplysninger til dine Foretrukne og knytte en note til sættet. Du kan også vælge en baggrundsfarve til dine loginoplysninger.

Sådan redigerer eller sletter du et sæt loginoplysninger manuelt i Android eller iOS

1. Log på Norton Password Manager-appen.

2. Tryk på Logins på skærmbilledet Boks.

3. Tryk på det sæt loginoplysninger, du vil redigere eller slette.

Du kan også søge efter et sæt loginoplysninger med søgefeltet.

4. Gør et af følgende:

• Du kan redigere et sæt loginoplysninger ved at trykke på redigeringsikonet i øverste højre hjørne af skærmbilledet, foretage de ønskede ændringer og dernæst trykke på ikonet der forestiller et flueben.

• Du kan slette et sæt loginoplysninger ved at trykke på Slet disse loginoplysninger nederst til højre på skærmen og bekræfte sletningen i den dialogboks, der vises. Afhængigt af indstillingerne bliver du muligvis bedt om en adgangskode til boksen, før du kan gennemføre sletningen.

Video: Sådan administrerer du Password Manager-boksen

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v5466271_ns_retail_da_dk
Operativsystem Windows
Sidst ændret: 23/04/2019