Log på Norton Password Manager cloudboks

Med Norton Password Manager kan du oprette en cloudboks til opbevaring af dine Norton Password Manager-data. Du skal logge på Norton for at oprette en cloudboks. Norton Password Manager-data gemmes online ved hjælp af din Norton-konto.

Du kan få adgang til din Norton Password Manager-cloudboks fra alle computere, der har forbindelse til internettet.

Du kan kun oprette én cloudboks for hver Norton-konto. Hvis du allerede har en Norton-konto, kan du logge på kontoen med dine legitimationsoplysninger eller oprette en ny konto.

Hvis du ikke kan huske adgangskoden til din cloudboks, kan du nulstille adgangskode til boksen via din mobilenhed.

Log på cloudboks fra Norton

1. Åbn dit Norton-sikkerhedsprodukt til digitale enheder.

Hvis vinduet Mit Norton vises ved siden af Enhedssikkerhed, skal du klikke på Åbn.

2. Dobbeltklik på Onlinesikkerhed i hovedvinduet i Norton-programmet, og klik derefter på Password Manager.

3. Klik på Log på i vinduet Kom i gang.

4. Indtast dine Norton-kontooplysninger, og klik på Log på.

5. Indtast adgangskoden til din cloudboks i vinduet Boksen er lukket.

6. Klik på Åbn.

Log på cloudboks fra mobil enhed

1. Åbn Norton Password Manager-appen.

2. Når du starter Norton Password Manager-appen for første gang, føres du til siden Aftale om licens og tjenesteydelser

Tryk på Acceptér og start for at acceptere Nortons aftale om licens og tjenesteydelser.

3. Log på din konto.

4. Hvis du allerede er logget ind på din Norton-konto, skal du åbne din nuværende boks ved at trykke på Touch ID eller Face ID, når du modtager en meddelelse.

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v54500332
Operativsystem Windows, Android, iOS