Oprettelse af en Norton Password Manager-cloudboks

Med Norton Password Manager kan du oprette en cloudboks til opbevaring af dine Norton Password Manager-data. Du kan kun oprette én cloudboks for hver Norton-konto. Du kan ikke oprette en ny lokal boks. Men du kan flytte data fra den eksisterende lokale boks til en cloudboks, når du opgraderer Norton-programmet. Når du flytter dine Norton Password Manager-data fra den lokale boks til en cloudboks, kan du ikke få adgang til dem i den lokale boks. Med en cloudboks er det nemt at bruge dine Norton Password Manager-data, når du er på farten.

Du kan få adgang til din Norton Password Manager-cloudboks fra alle computere, der har forbindelse til internettet.

Oprettelse af en cloudboks vha. en browser

1. Åbn browseren.

2. Klik på Norton Password Manager -ikonet øverst til højre i browseren.

3. Åbn loginsiden til Norton Password Manager, og klik på Log på.

4. Kilk på Opret en konto i vinduet Velkommen til Norton.

5. Angiv de relevante oplysninger på fanen Opret en konto, og klik på Opret konto.

6. I vinduet Der blev ikke registreret nogen boks skal du klikke på Opret boks.

7. Indtast adgangskoden i vinduet Opret din boks, og klik på Næste.

Adgangskoden skal opfylde alle kriterier for at blive godkendt.

8. Indtast adgangskoden igen, og klik på Næste.

9. Skriv et tip, som kan minde dig om adgangskoden, og klik på Opret boks.

10. I vinduet Installation udført skal du klikke på Åbn min boks.

Oprettelse af en cloudboks i Norton

1. Start Norton.

Hvis vinduet Mit Norton vises ved siden af Enhedssikkerhed, skal du klikke på Åbn.

2. Dobbeltklik på Internetsikkerhed i hovedvinduet i Norton-programmet, og klik derefter på Password Manager.

3. Klik på Log på i vinduet Kom i gang.

Hvis du ikke har en Norton-konto, så klik på Opret nu! link til oprettelse af ny Norton-konto

4. Skriv din adgangskode i feltet Adgangskode til boksen i vinduet Oprettelse af ny boks: Adgangskode til boksen, og klik på Næste.

5. Bekræft adgangskoden ved at indtaste den igen i vinduet Oprettelse af ny boks: Bekræft adgangskode, og klik på Næste.

6. Indtast en huskeregel til adgangskoden i feltet Oprettelse af ny boks: Adgangskodetip, og klik på Næste.

Hvis du allerede har en backup af dine Password Manager-data, skal du klikke på Importer og vælge den backupfil, der skal flettes med den nye konto.

7. Klik på Udfør.

Oprettelse af en cloudboks i Android eller iOS

1. Log på Norton Password Manager -appen.

2. Indtast mailadressen og adgangskoden til din Norton-konto i vinduet Log på.

3. Tryk på Log på, og følg instrukserne på skærmen.

Relaterede løsninger

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v54500320
Operativsystem Windows
Sidst ændret: 21/06/2019