Oprettelse af en Norton-konto

Du har brug for en Norton-konto for at administrere dit abonnement og give dine andre enheder Norton-beskyttelse. Du kan oprette en ved hjælp af nedenstående oplysninger. Hvis du allerede har en Norton-konto, kan du bruge loginoplysningerne til denne konto, når du logger på.

Oprettelse af en Norton-konto

1. Start browseren, og gå til følgende URL-adresse:

https://login.norton.com

2. Klik på Opret en konto.

3. Skriv dit fornavn og efternavn i tekstfelterne Fornavn og Efternavn.

4. Indtast din mailadresse.

Du skal angive denne mailadresse, når du logger på.

5. Indtast mailadressen igen i feltet Bekræft mailadresse.

6. Indtast en adgangskode i feltet Adgangskode.

Adgangskoden skal være på mellem 6 og 50 tegn, og der skelnes mellem store og små bogstaver.

7. Hvis du vi sikre din Norton-konto med totrinsbekræftelse, skal du vælge en landekode og indtaste dit mobilnummer.

8. Vælg land eller område på rullelisten Område.

9. Markér Send mig produktopdateringer, tilbud og nyhedsbreve om sikkerhed pr. mail, hvis du vil modtage produktopdateringer, tilbud fra NortonLifeLock og nyhedsbreve om sikkerhed.

10. Klik på Opret konto.

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v53370840
Operativsystem Mac OS X, Windows, Android, iOS
Sidst ændret: 27/07/2020