Funktioner of Norton Password Manager

Norton Password Manager hjælper dig med at få adgang til, administrere og beskytte dine adgangskoder og personlige oplysninger – alt det, du bruger til dine vigtige onlineaktiviteter. Du glemmer aldrig et brugernavn eller en adgangskode mere – Norton Password Manager synkroniserer dine adgangskoder på tværs af forskellige browsere og mobilenheder.

Norton Password Manager har også følgende funktioner, som du måske kan bruge:

• Funktionen til boksoplåsning uden adgangskode gør det muligt at låse din Password Manager-boks op ved at godkende en anmodning sendt til din mobilenhed i stedet for manuelt at indtaste adgangskoden til boksen

• Sikkerhedskontrolpanelet i Norton Password Manager viser status for de loginoplysninger og adgangskoder, der opbevares i cloudboksen.

• Du kan hurtigt generere stærke adgangskoder med forskellige muligheder (længde, brug af bogstaver/tal/symboler) via vores funktion kb://v130586296adgangskodegenerator

• kb://v125566479Importer adgangskoder fra understøttede kilder, herunder din browser (Chrome eller 32-bit Firefox) eller alternative produkter til administration af adgangskoder (Dashlane, LastPass og 1Password)

Norton kan ikke se dine adgangskoder eller de følsomme data, som du gemmer ved hjælp af Norton Password Manager. Den boksadgangskode, du angiver, konverteres omgående til en særlig numerisk nøgleværdi, der bruges til at kryptere dine data i boksen.

Dataene krypteres og dekrypteres ved hjælpe af en krypteringsteknologi, der er en kendt industristandard. Den adgangskode, du angiver, bliver aldrig gemt nogen steder eller sendt til andre, der kan bruge den – den bruges kun af Norton Password Manager på din enhed.

Har du brug for yderligere hjælp?

• Tilføj eller installer Norton-browserudvidelserne til din browser

• Oprettelse af en Norton Password Manager-cloudboks

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v5203190