Slå Norton Safe Web til eller fra

Norton Safe Web beskytter dig, når du browser, søger eller shopper online ved hjælp af browserne Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge og Apple Safari. Funktionen analyserer de besøgte websteders sikkerhedsniveau og viser, om webstederne indeholder sikkerhedstrusler.

Hvis du ser Meddelelse: "Surfing forbundet med fare" i Norton-programmets hovedvindue, er Norton Safe Web-udvidelsen muligvis ikke installeret eller deaktiveret i din standardbrowser. For at løse dette problem skal du klikke på Ret nu i Norton-programmets hovedvindue. Du bliver sendt videre til butikken med standardbrowserudvidelser. Følg anvisningerne på skærmen for at installere Norton-Safe Web udvidelsen.

Hvis søjlen Internetsikkerhed er nedtonet i hovedvinduet i Norton-programmet, skal du tilføje og aktivere Norton-browserudvidelserne i dine webbrowsere. Du kan læse mere i Sådan løser du problemet, hvis Internet Security-panelet i hovedvinduet i Norton-programmet er nedtonet

For at slå Norton Safe Web-udvidelsen fra, afhængigt af din browser, skal du vælge et af følgende:

Jeg har Google Chrome

Aktivering eller deaktivering af Norton Safe Web fra siden Udvidelser

1. Start Google Chrome.

2. Klik på Tilpas Google Chrome i øverste højre hjørne, og klik så på Indstillinger.
  3. Klik på Udvidelser i venstre rude.

4. Flyt skydeknappen på siden Udvidelser ved siden af Norton Safe Web for at aktivere eller deaktivere udvidelsen.

Jeg har Microsoft Edge

Aktivering eller deaktivering af Norton Safe Web-udvidelsen i Microsoft Edge

1. Start Microsoft Edge.

2. I øverste højre hjørne skal du klikke på Indstillinger m.m. og derefter klikke på Udvidelser.
  3. Flyt skydeknappen på siden Installerede udvidelser under Norton Safe Web for at aktivere eller deaktivere udvidelsen.

Jeg har Mozilla Firefox

Du kan slå Norton Safe Web til eller fra på siden Tilføjelser i Mozilla Firefox

1. Start Mozilla Firefox.

2. Klik på Åbn menu i øverste højre hjørne, og derefter klikke på Tilføjelsesprogrammer.
  3. På fanen Udvidelser skal du kontrollere, om Norton Safe Web findes under afsnittet Aktiveret.

Under Norton Safe Web skal du klikke på og derefter på Deaktiver.

Slå Norton Safe Web til på siden Tilføjelser i Mozilla Firefox

1. Start Mozilla Firefox.

2. Klik på Åbn menu i øverste højre hjørne, og derefter klikke på Tilføjelsesprogrammer.
  3. På fanen Udvidelser skal du kontrollere, om Norton Safe Web findes under afsnittet Aktiveret.

Under Norton Safe Web skal du klikke på og derefter på Aktivér.

Jeg har Safari

Aktivering eller deaktivering af Norton Safe Web-udvidelsen i Safari

1. Start Safari.

2. Klik på Safari i menuen Safari, og klik på Indstillinger.

3. Klik på Udvidelser.

4. Fjern markeringen i afkrydsningsfeltet Aktiveret i venstre side for at deaktivere Norton Safe Search.

Marker afkrydsningsfeltet Aktiveret for at aktivere Norton Safe Search.

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v45748162
Operativsystem Windows, Mac OS X