Installation af Norton Safe Search-udvidelsen i browseren

Norton Safe Search er Nortons sikre søgemaskine, som hjælper med at beskytte brugerne mod phishing-websteder og andre risikable websteder, der evt. vises i søgeresultaterne.

Norton Safe Search understøttes kun i Microsoft Edge, Mozilla Firefox og Google Chrome. Når udvidelsen er blevet installeret, ændres standardsøgemaskinen til Norton Safe Search.

For at tilføje Norton Safe Search, afhængigt af browseren, skal du vælge en af følgende:

Google Chrome

1. Åbn Norton Safe Search-linket i Google Chrome.

Klik på Installer gratis.

2. Når Chrome Webshop vises, skal du klikke på Tilføj til Chrome under Norton Safe Search Enhanced.

3. Klik på Fortsæt installation i det pop op-vindue, der vises.

Norton Safe Search-udvidelsen installeres i browseren.

Mozilla Firefox

1. Åbn Mozilla Firefox.

2. Åbn siden med Mozilla Firefox-udvidelser, og søg efter Norton Safe Web.

3. Klik på Føj til Firefox på siden Norton Safe Web-udvidelser.

4. Klik på Fortsæt installation i det pop op-vindue, der vises, og følg anvisningerne på skærmen.

Microsoft Edge

1. Åbn Microsoft Edge.

2. Åbn siden med Microsoft Edge-udvidelser, og søg efter Norton Safe Web.

3. Når Microsoft Edge-tilføjelsesprogramer vises, skal du klikke på Hent under Norton Safe Web.

4. Klik på Tilføj udvidelse i bekræftelsesvinduet.

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v19803255
Operativsystem Windows