Søg og surf sikkert på nettet ved hjælp af Norton Safe Search

Norton Safe Search er Nortons sikre søgemaskine, som hjælper med at beskytte brugerne mod phishing-websteder og andre risikable websteder, der evt. vises i søgeresultaterne. Den bruger Nortons Safe Web-teknologi sammen med Ask.com-søgemaskinen til at bedømme websteder i henhold til deres sikkerhed.

Du kan bruge Norton Safe Search, selvom du har deaktiveret Password Manager-funktionerne.

Norton Safe Search understøttes kun i browserne Microsoft Edge, Mozilla Firefox og Google Chrome.

For at tilføje Norton Safe Search, afhængigt af browseren, skal du vælge en af følgende:

For at konfigurere Norton Safe Search som standardsøgemaskine i Windows 10 TH2 i Microsoft Internet Explorer skal du følge disse trin:

Indstil Norton Safe Search som standardsøgeværktøj

1. Tryk på tasterne Windows + R for at åbne dialogboksen Kør.

2. Skriv følgende tekst, og tryk på Enter.

inetcpl.cpl

3. I vinduet Internetindstillinger på fanen Programmer skal du klikke på Administrer tilføjelsesprogrammer.

4. Klik på Søgemaskiner i vinduet Administrer tilføjelsesprogrammer under Typer af tilføjelsesprogrammer.

5. Vælg Norton Safe Search, og klik på Benyt som standard.

6. Klik på Luk.

7. I vinduet Internetindstillinger skal du klikke på OK.

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v19803255
Operativsystem Windows
Sidst ændret: 09/08/2021