Sådan aktiverer eller deaktiverer du Norton Password Manager-udvidelsen i din browser

Norton Password Manager hjælper dig med at holde styr på dine adgangskoder og giver yderligere sikkerhed, når du udfører onlinetransaktioner. Du kan bruge de forskellige funktioner i Password Manager til at administrere personlige oplysninger, f.eks. adresser, fødselsdato og kreditkortoplysninger.

Du kan slå Norton Password Manager til eller fra, fra udvidelses- eller tilføjelsessiden fra browseren.

Det anbefales ikke, at man deaktiverer Norton Password Manager.

Du kan aktivere eller deaktivere Norton Password Manager afhængigt af din browser ved at vælge et af følgende:

Google Chrome

1. Start Google Chrome.

2. Klik på ikonet Tilpas og konfigurer Google Chrome i øverste højre hjørne, og klik på Indstillinger.

3. Klik på Udvidelser under Indstillinger.

4. Flyt skydeknappen på siden Udvidelser ved siden af Norton Password Manager for at aktivere eller deaktivere udvidelsen.

5. Genstart Google Chrome

Mozilla Firefox

1. Start Mozilla Firefox.

2. Klik på ikonet Åbn menu øverst til højre, og klik på Tilføjelser.

3. Klik på Norton Password Manager på fanen Udvidelser.

4. Flyt skydeknappen hvis Norton Password Manager vises som deaktiveret for at aktivere eller deaktivere udvidelsen.

5. Genstart Mozilla Firefox.

Microsoft Edge

1. Start Microsoft Edge.

2. Klik på ikonet Indstillinger m.m. øverst til højre, og klik derefter på Tilføjelser.

3. Flyt skydeknappen på siden Udvidelser ved siden af Norton Password Manager for at aktivere eller deaktivere udvidelsen.

4. Genstart Microsoft Edge.

Safari

1. Start Safari.

2. Klik på Safari i menuen Safari, og klik på Indstillinger.

3. Klik på Udvidelser.

4. Marker eller fjern markeringen i afkrydsningsfeltet Aktiveret i venstre side, hvis Norton Password Manager er deaktiveret.

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v19802707
Operativsystem Mac;Windows