Aktivering og deaktivering af Norton Password Manager

Norton Password Manager hjælper dig med at holde styr på dine adgangskoder og giver yderligere sikkerhed, når du udfører onlinetransaktioner. Du kan bruge de forskellige funktioner i Password Manager til at administrere personlige oplysninger, f.eks. adresser, fødselsdato og kreditkortoplysninger.

Du kan slå Norton Password Manager til eller fra, fra udvidelses- eller tilføjelsessiden fra browseren.

Det anbefales ikke, at man ikke deaktiverer Norton Password Manager.

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v19802707
Operativsystem Windows
Sidst ændret: 10/07/2020