Tilføj en mobilenhed til at kunne modtage notifikationer fra Mobiloplåsning

Med Norton Password Manager kan du tilføje en mobilenhed til at kunne modtage notifikationer fra Mobiloplåsning. Du kan tilføje en mobilenhed via Norton Password Manager-appen på både Android- og iOS-enheder.

Tilføj en mobilenhed til at kunne modtage notifikationer fra Mobiloplåsning

1. Åbn Norton Password Manager-appen, og log ind på din boks.

2. Tryk på menuikonet på skærmen Boks , og tryk derefter på Indstillinger.
  3. På skærmen Indstillinger trykkes på Boks.

4. Tryk på Tilføj denne enhed under Computeroplåsning på skærmen Boks for at tilføje mobilenheden.

Tryk på OK i bekræftelsesvinduet.

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v138480734
Operativsystem Android, iOS
Sidst ændret: 02/11/2021