Konfigurer app-sikkerhed og internetsikkerhedsfunktioner i Norton 360-appen på din Android-enhed

Du kan konfigurere funktionerne til app-sikkerhed og internetsikkerhed på din mobile enhed for at hjælpe med at beskytte din enhed mod apps, der indeholder risici og onlinetrusler. De nye funktioner omfatter:

• App Advisor til Google Play : Scanner og fortæller dig, om apps indeholder risici, før du installerer dem fra Google Play.

• Scanning i realtid : Scanner automatisk og beskytter din enhed bedre mod malware og risikable apps.

• Gendannelse af ransomware : Scanner apps for ransomware til skærmlås, der låser din enhed, indtil der foretages en betaling, og krypto-ransomware, der krypterer værdifuldt indhold for at holde din fil som gidsel.

• Safe Web : Registrerer og advarer dig mod skadelige websteder, før du går ind på dem.

• Safe Search : Norton Safe Search viser vurderingen fra Norton Secured for et websted i søgeresultaterne, så du kan identificere og filtrere mistænkelige sider fra dine søgeresultater.

Norton Safe Search giver ikke en sikkerhedsvurdering for betalte søgeresultater (sponsorerede links), og den filtrerer heller ikke potentielt usikre sponsorerede links fra søgeresultaterne.

For at bruge funktionerne App-sikkerhed og Internetsikkerhed, skal du aktivere Norton 360 Service på din enhed. Når du har oprettet App Advisor til Google Play-funktionen på din enhed aktiverer din Norton 360-app automatisk de funktioner, der inkluderer Scanning i realtid, Gendannelse af ransomware og Safe Web.

Du kan også bruge beskyttelsesrapporten til at få vist en oversigt over de aktiviteter, som din Norton 360-app har udført i de seneste 30 dage for at beskytte din enhed mod:

• Ondsindede websteder

• Malware og potentielt skadelige apps

Konfiguration af App Advisor til Google Play

1. Gå til startskærmen, og start appen Norton 360.

2. Hvis du ser indstillingen Sikkerhed på Norton 360-appens hovedskærm, og tryk derefter på Sikkerhed eller gå til trin 3.

3. Tryk på App-sikkerhed til digitale enheder.

4. Tryk på Konfigurer.

5. På skærmen Tilgængelighed skal du trykke på Norton 360-service.

6. På skærmen Norton 360-service ved siden af Brug Norton 360 Service, flyt skydeknappen til Til.

7. Læs oplysningerne i alarmen, og tryk på Tillad eller Ok.

8. Afhængigt af din Android OS-version skal du gøre følgende:

• Hvis du har en enhed med Android 9.x eller nyere, skal du tillade visning over andre apps ved at aktivere skydeknappen på skærmen Tillad vis over andre apps.

• Hvis du har en enhed med Android 6.x til 8.x, skal du tillade visning over andre apps ved at aktivere skydeknappen på skærmen Apps, der kan vises over andre apps.

9. På advarslen Forbliv beskyttet, skal du trykke på Næste.

10. Afhængigt af din Android OS-version skal du gøre følgende:

• Android 9.x eller nyere: På skærmen Lad appen altid køre i baggrunden advarsel, tryk på Tillad.

• Android 6.x til 8.x-enheder på skærmen Ignorere batterioptimering? advarsel, skal du trykke på Ja.

Når du installerer Norton 360-appen under den første konfiguration, scanner App Advisor automatisk alle de installerede apps på enheden og advarer om eventuelle sikkerhedsrisici. Du kan derefter vælge enten at have tillid til eller afinstallere appen.
Disse apps vurderes som en trussel mod personlige data, afhængigt af om du udviser følgende adfærd:
  • Delte personlige data - viser oplysninger om personlige konti, kontakter, SIM-kort, indstillinger, installerede apps, placering og/eller enheden, når de deles med den installerede app.

• Viste reklamer - fortæller, om der vises reklamer i appen, om der vises reklamebeskeder på meddelelseslinjen, eller om der anbringes reklameikoner på startskærmen.

• Dataforbrug i baggrunden - bedømmer appen efter dens evne til potentielt at overføre mobildata eller bruge båndbredde i baggrunden, når appen ikke er i brug.

Nogle Android-apps og de tilknyttede tjenester er designet sådan, at de kun fungerer, hvis de har adgang til data i baggrunden.

• Usædvanlig aktivitet registreret - viser oplysninger om en app, hvis den udfører usædvanlige aktiviteter på enheden.

• Batteriforbrug i baggrunden - viser en liste over de apps, der bruger placeringsdata. Når disse data opdateres i baggrunden, bruges der strøm fra batteriet, selvom appen ikke er åben.

Se appsikkerhedsrapporten

1. Gå til startsiden, og start Norton 360-appen.

2. Nederst på startsiden i Norton 360-appen skal du trykke og trække op Din beskyttelsesrapport.

3. Under Appsikkerhed kan du se antallet af sikre og potentielt skadelige apps, som Norton 360 har identificeret.

Konfiguration af Safe Search

1. Gå til startskærmen, og start appen Norton 360.

2. Hvis du ser indstillingen Sikkerhed på Norton 360-appens hovedskærm, og tryk derefter på Sikkerhed eller gå til trin 3.

3. Tryk på Internet Security.

4. Under Mere beskyttelse, skal du trykke på Skal konfigureres.

5. Tryk på Tilføj genvej på skærmen Tilføj en genvej, og tryk derefter på Tilføj automatisk. Der oprettes en genvej på enhedens startskærm.

6. Stryg til højre, og tryk på Tilføj søgelinje på skærmen Tilføj en søgelinje. Norton Safe Search-bjælken føjes til meddelelsesområdet, så du hurtigt kan få adgang til Safe Search.

7. Tryk på Afslut.

Se rapporten for Internetsikkerhed

1. Gå til startsiden, og start Norton 360-appen.

2. Nederst på startsiden i Norton 360-appen skal du trykke og trække op Din beskyttelsesrapport.

3. Under Internetsikkerhed kan du se antallet af sikre og ondsindede websteder, som Norton 360 har registreret.

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v137722459
Operativsystem Android
Sidst ændret: 01/11/2021