Ofte stillede spørgsmål: Mobiloplåsning

Med funktionen Mobiloplåsning kan du låse op for din Password Manager-boks i en browser ved at acceptere en besked på din mobilenhed. Hver gang du på din computer starter en browser med Norton Password Manager-udvidelsen installeret, sendes der en automatisk anmodning om oplåsning af boksen til din registrerede mobilenhed.

Hvordan ændres den registrerede mobilenhed?

For at ændre den registrerede mobilenhed skal du fjerne den eksisterende enhed fra boksindstillingerne på den konfigurerede browser på computeren og konfigurere funktionen igen på en ny enhed.

Ændring af registreret mobilenhed

1. Åbn browseren på computeren, start Norton Password Manager-udvidelsen, og log på din Norton-konto.

2. Klik på Norton Password Manager browserudvidelsesikonet, og klik på Indstillinger.

3. På siden Indstillinger under indstillinger for Mobiloplåsning skal du klikke på Fjern under Mine enheder.

4. Når du har fjernet enheden, skal du klikke på Konfigurer.

5. Vælg din mobilenhed på listen under Mine enheder, og klik på Slå til.

Jeg vil ikke have, at der vises besked om oplåsning på min mobilenhed, hver gang jeg starter browseren. Hvad skal jeg gøre?

Du kan deaktivere Udfør altid mobiloplåsning ved start af browseren i indstillingerne for mobiloplåsning i Norton Password Manager-udvidelsen på din pc eller Mac-computer.

Hvornår sendes anmodningen om at låse op for boksen til mobilen fra min pc eller Mac?

Anmodningen om at låse op for boksen sendes til mobilen, hver gang du starter browseren eller logger på Norton-kontoen. Funktionen Mobiloplåsning virker kun, hvis du har installeret Norton Password Manager-browserudvidelsen og slået funktionen Mobiloplåsning til.

Skal jeg slå funktionen Mobiloplåsning til i hver browser, som jeg bruger?

Ja. Funktionen Mobiloplåsning skal konfigureres individuelt i hver browser, som har Norton Password Manager-udvidelsen installeret.

Kan jeg registrere flere mobilenheder til at godkende anmodningen om Mobiloplåsning fra min pc eller Mac?

Nej. Du kan kun have én enhed registreret ad gangen til at godkende en anmodning om boksoplåsning fra din computer.

Kan jeg slå funktionen Mobiloplåsning fra?

Ja. Åbn Norton Password Manager-browserudvidelsen i din browser, og åbn siden med indstillinger for Mobiloplåsning. Klik på Fjern ud for mobilenheden under Mine enheder.

En anmodning om oplåsning af boksen blev sendt fra min computer, men der kom ingen besked på mobilen. Hvad kan årsagen være?

Der kan bl.a. være følgende grunde til, at du ikke får en besked:
  • Hvis din mobilenhed ikke har en stabil internetforbindelse, kan det være årsagen til, at du ikke har modtaget beskeden om oplåsning af boksen.

• Hvis meddelelser fra Norton Password Manager-appen er deaktiveret på iOS-enheden, modtager du ingen beskeder. Giv Norton Password Manager tilladelse til at vise meddelelser på din iOS-enhed, og genstart appen.

• Hvis Norton Password Manager-appen afinstalleres på mobilenheden, modtages anmodningen om mobiloplåsning ikke på mobilen.

• Hvis enheden er i strømsparetilstand, eller hvis batterioptimering er aktiveret på appen, vil mobilen muligvis ikke modtage beskeden om anmodningen om at låse boksen op.

Jeg modtog en besked på min mobil om en anmodning om at låse boksen, men efter at have klikket på Godkend fik jeg en fejl. Hvad kan årsagen være?

Der kan bl.a. være følgende årsager til, at der vises en fejl ved godkendelse af en anmodning om låse op for boksen på en mobil:
  • Den viste tid på mobilenheden er forkert

• Beskeden kan være udløbet

• Mobilappen kan være blevet afinstalleret og geninstalleret på enheden

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v136450325
Operativsystem Windows, Mac OS X, Android, iOS
Sidst ændret: 01/11/2021